Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AMD RYZEN 7 2700

4,9 53 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD RYZEN 7 2700

 8-jadrový Ryzen 7 2700 

 Spoločnosť AMD práve uvádza na trh očakávané procesory Ryzen 2000 pod kódovým označením Pinnacle Ridge. Medzi očakávané novinky patrí najmä navýšenie pracovných frekvencií aj oficiálna podpora operačných pamätí DDR4 na frekvencii 2 933 MHz. Novinka v podobe osemjadrového procesora AMD Ryzen 7 2700 sa šplhá až na 4,1 GHz a svojím poňatím je vhodná pre tých najnáročnejších používateľov. 

8

Počet jadier

16

Počet vlákien

3,2 GHz

Základná frekvencia

4,1 GHz

Boost frekvencia

 Predstavujeme AMD Pinnacle Ridge 

 AMD prevzalo v minulom roku uvedené jadro Zen a postupnými krokmi sa podarilo prejsť na úspornejší 12 nm výrobný proces, ktorý umožnil razantné zdvihnutie pracovných frekvencií. Vďaka tomu sa očakáva nárast výkonu o úctyhodných 15 % voči generácii Ryzen 1000. V rámci jednej generácie procesorového jadra ide o vynikajúci výsledok. 

AMD Ryzen

 AMD StoreMI 

 Aplikáciou je možné spojiť váš disk SSD s HDDečkom a získať tým hybridné úložisko, ktoré bude rýchle ako SSD a zároveň ponúkne kapacitu HDD. 

AMD Ryzen

 AMD SenseMI 

 Ide o kombináciu viacerých moderných technológií, ktoré v súčte vytiahnu z nového procesora maximálny počet spracovaných inštrukcií a jeden takt. 

AMD Ryzen

 AMD Ryzen Master Utility 

 Špeciálny nástroj priamo od spoločnosti AMD, s pomocou ktorého je možné detailne sledovať aj nastavovať takty jednotlivých jadier. 


Čaká vás veľký upgrade

Tento nový rad procesorov AMD Pinnacle Ridge je pevne spätý s päticou AM4, podobne ako prvá generácia procesorov Ryzen. Je teda úplne zrejmé, že okrem samotného procesora potrebujete tiež novú základnú dosku a prípadne pamäte typu DDR4 s maximálnou frekvenciou 2 933 MHz. Táto, iste nemalá finančná investícia sa vám však vyplatí v podobe integrácie celej škály moderných technológií. Z dlhého zoznamu vypichneme aspoň USB 3.1 (USB-C), PCIe 3.0, NVMe, 32 Gb/s sloty M.2, SATA Express.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora AMD Ryzen 7
Socket AMD AM4
Modelové označenie AMD Ryzen 7 2700
Mikroarchitektúra Zen+
Kódový názov procesora Pinnacle Ridge
Typ boxového chladiča Wraith Spire

Počet jadier

Počet jadier procesora 8 ×
Počet vláken 16 ×

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,2 GHz (3,2 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 4,1 GHz (4 100 MHz)

Podpora RAM

Podporovaný typ pamäte DDR4
Maximálny počet kanálov 2 ×

Výkon

CPU Passmark 15 027

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Multi-Threading, Chladič v balení
TDP 65 W
L2 cache 4 MB
L3 cache 16 MB
Kód:  BD750i1
Produktové číslo:  YD2700BBAFBOX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14