Obnoviť stránku

Procesory AMD Ryzen 3. generácie

AMD Ryzen 3000

Procesory AMD Ryzen 3000 – dokonalé v každom smere

Procesory radu AMD Ryzen 3000 prinášajú vysoký výkon, najmodernejšie technológie a unikátne inovácie. Sú spracované najpokročilejšou 7 nm výrobnou technológiou a vyrobené za použitia najlepšieho kremíka. AMD Ryzen 3. generácie nájdu svoje miesto v herných zostavách, počítačoch pre kreatívcov, streamerov – skrátka všade, kde sa prekonávajú zavedené štandardy a vznikajú nové limity výpočtového výkonu.

Procesor radu AMD Ryzen 3000

Spoznajte prevratný výkon procesorov AMD Ryzen 3000

Procesory AMD Ryzen 3000 vás prekvapia, či už ste bežný používateľ, alebo počítačový nadšenec. Predchádzajúcu generáciu AMD Ryzen prekonávajú rýchlosťou, veľkosťou pamäte či priepustnosťou. Majte mimoriadny výkon procesorov Ryzen 3. generácie plne pod kontrolou vďaka taktovacím funkciám Precision Boost Overdrive či Precison Boost 2 a spoznajte doposiaľ neprebádané možnosti herných procesorov.

AMD Ryzen 3000 posúvajú hranice technológií o kus ďalej

Okrem 7 nm výrobnej technológie ponúka AMD Ryzen 3000 celý rad ďalších funkcií a inovácií. Ako prvá na svete podporuje 3. generácia AMD Ryzen zbernicu PCIe 4.0., ktorá prináša vysokú priepustnosť a prenosovú rýchlosť. O chladenie obrovského výkonu sa starajú výkonné, ale aj veľmi tiché chladiče AMD Wraith. AMD Ryzen 3000 sa navyše za pomoci umelej inteligencie plne prispôsobí vášmu spôsobu využitia počítača.

Čip AMD Ryzen 3000
Hranie hier s AMD Ryzen 3000

Spoznajte silu integrovaného GPU v CPU AMD Ryzen 3000

Súčasťou procesorov AMD Ryzen 3000 je aj integrované grafické jadro AMD Radeon. Vďaka nemu získate veľmi dobrý výkon v hrách bez toho, aby ste museli investovať do samostatnej grafickej karty. AMD Ryzen 3000 s integrovaným GPU AMD Radeon si vďaka výbornej efektivite viacvláknových výpočtov hravo poradí aj s kancelárskymi aplikáciami, surfovaním na webe, s úpravou fotografií alebo streamovaním videa. 

Spresniť parametre
2 položky

Procesory AMD Ryzen 3. generácie

V kategórii Procesory AMD Ryzen 3. generácie máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07