Obnoviť stránku

AMD Radeon R3 120 GB

4,9 29 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AMD Radeon R3 120 GB

Odstráňte najslabšie miesto vášho notebooku a získajte výkon, aký vám grilovací disk nemôže ponúknuť. SSD je práve takým žiaducim upgradom. S nekompromisnou rýchlosťou pri všetkých dátových operáciách odbrzdíte štartovanie systému a zvýšite svižnosť aplikácií vrátane náročného pracovného softvéru a hier. Akékoľvek načítanie bude teraz zlomkom pôvodného času.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová miazga výkonu pre váš notebook
  • Podstatne skráti štart systému a zabezoečí hladký chod softvéru
  • Až 10× vyššia rýchlosť v porovnaní s tradičnými diskami
  • Skvelý pomer kapacity, výkonu a ceny
  • Formát 2,5" s výškou 7 mm pre kompaktné notebooky

Moderné úložisko

Oproti klasickým pevným diskom s rotujúcimi platňami je najväčšou výhodou absencia akýchkoľvek pohyblivých častíc. Tým dosahuje SSD úplne minimálne prístupové doby, produkuje menej tepla a najmä je úplne bezhlučná - skrátka o SSD vo vašom počítači nebudete vedieť. Tiež mu prakticky vôbec nevadí otrasy alebo nárazy, a práve vďaka tomu je perfektný do notebooku či inej prenosnej elektroniky.

 
Kód:  EL810c1
Produktové číslo:  R3SL120G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01