Obnoviť stránku

AMD Phenom II X3 705e 65W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD Phenom II X3 705e 65W

Zástupca najnovšej generácie procesorov AMD prinášajúca špičkový výkon vďaka optimalizaciu spracovanie dát a nadštandardnej veľkosti vyrovnávacej pamäte.Integrácia viac jadier do jedného čipu je dnes tým najlepším pre SMP aplikácie, nakoľko dovoľuje využitie niekoľkonásobného počtu fyzických jadier vzhľadom k počtu samotných procesorov.Nechýba ani podpora celého radu rôznych, predovšetkým na multimédia zameraných, inštrukčnú sad.Tento procesor navyše vychádza z nového jadra Heka, ktoré je vyrobené pokročilou 45 nm procesom.Vďaka tomu sa procesor menej zahrieva a môže pracovať na oveľa vyšších frekvenciách.Zväčšená bola aj kapacita vyrovnávacej pamäte na 6 MB.

Procesory s päticou AM3 prináša, okrem vyššieho výkonu, nižšej spotreby a teploty, integrovaný radič pamätí DDR3.Spätnú kompatibilitu so socketem AM2 + zaručí nielen zachovaní rovnakého vonkajšieho vzhľadu a rovnaký počet aj rozloženie pinov, ale aj ponechanie pomoci DDR2 pamäťových modulov.To všetko umožní použitie tohto procesora ako s novými základnými doskami, tak is tými staršími.Ďalej procesory s päticou AM3 užívajú celý rad nových technológií ako AMD Virtualization, AMD Cool'n'Quiet ™ 3.0, AMD CoolCore, Dual Dynamic Power Management, AMD Balanced Smart Cache a ďalšie.

Tento procesor navyše spadá do špeciálnej edície Energy Efficient, ktorá sa pýši zníženou spotrebou na pouhých 65 W, čoho je dosiahnuté zníženým pracovným napätím a pokročilým výrobným procesom.

Parametre a špecifikácie:

Počet jadier:
3

Frekvencia:
Jadrá procesora:2500 MHz
HyperTransport zbernice:3600 MT/s

Cache pamäť:
Level 1:3 x 128 KB
Level 2:3 x 512 KB
Level 3:1 x 6144 KB

Stepping:
C2

Napájanie a spotreba:
Wattaz:65 wattov (TDP)
Voltáž:0,8-1,25 V

Výrobné technológie:
Hustota integrácie:45 nm
Technológia:SOI (silicon-on-insulator, kremík na izolantu)

Pätica:
Socket AM3

Ostatné parametre:
64-bitové intrukční rozšírenie:AMD64
AMD CoolCore Dual
Dynamic Power Management
Cool'n'Quiet 3.0
Podpora technológií hardvérovej virtualizácie

Balenie:
BOX (s chladičom)

Kód:  BD470t
Produktové číslo:  HD705EOCGIBOX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07