Obnoviť stránku

AMD FX-8370E

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD FX-8370E

Procesor AMD FX-8370E je extra výkonný viacjadrový procesor , Založený na jadre Vishera. Osmička jeho jadier je vyrobená moderným 32 mn výrobným postupom, vďaka ktorému sa podarilo zlepšiť efektivitu spracovania pri súčasnom zvýšení výkonu a zníženie tepelného vyžarovania. Procesor je tiež vybavený technológiou Turbo CORE druhej generácie, ktorá zaisťuje maximálny výkon pri širokom spektre využití. Jedná sa o variant s prídomkom E, ktoré značí úspornú verziu so zníženým odberom energie .
Príjemným bonusom je určite otvorený násobič , Ktorý maximálne uľahčuje pretaktovanie. Procesor podporuje moderné operačné pamäte DDR3, výhodou je potom pokročilá optimalizácia komunikácie každého jadra priamo s pamäťovými modulmi. Procesor podporuje sadu funkcií pre vylepšenie výkonu, spoľahlivosti a zabezpečenia súčasných aj budúcich virtualizačných prostredí. Veľkou výhodou je najmä to, že majú virtualizované aplikácie priamy a rýchly prístup k pridelenej pamäte.
AMD FX-8370E ponúkne schopnosti spracovania zbrusu nových inštrukcií. Inštrukcie AVX (Advanced Vector Extensions) zlepšuje paralelizmus, čo príde vhod najmä vedeckým a 3D aplikáciám, ktoré využívajú zložité výpočty s plávajúcou čiarkou. Inštrukcie AES (Advanced Encryption Standard) potom výrazne zvyšuje výkon najnovších šifrovacích aplikácií, akými sú napríklad TrueCrypt a hodnotiace aplikácie typu PCMark.
Rad procesorov FX je vhodná najmä pre náročných 3D modelovanie, editácia videa a počítačové hry, pri ktorých využijete prémiový výkon, kombinovaný s atraktívnou obstarávacou cenou.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora AMD FX
Socket AMD AM3+
Modelové označenie AMD FX-8370E
Kódový názov procesora Piledriver

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,3 GHz (3,3 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 4,3 GHz (4 300 MHz)

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Znížená spotreba, Chladič v balení
TDP 95 W
L2 cache 8 MB
L3 cache 8 MB
Kód:  BD495v
Produktové číslo:  FD837EWMHKBOX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03