Obnoviť stránku

AMD FX-8350 Wraith cooler

4,9 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD FX-8350 Wraith cooler

Procesor AMD FX-8350 odkrýva v plnej sile výhody viacjadrového spracovania. Procesor je tiež vybavený technológiou Turbo CORE druhej generácie, ktorá zabezpečí maximálny výkon pri širokom spektre využitia. Ak totiž nevyužívate všetky procesorové jadrá, aktívnym je automaticky navýšená pracovná frekvencia, a tak sa dosiahne vynikajúci výkon aj pre aplikácie, ktoré nevyužívajú plný výpočtový potenciál.

Kľúčové vlastnosti

  • Osemjadorvý procesor s veľkou náložou výkonu
  • Maximálna frekvencia až 4,2 GHz
  • Špeciálny chladič typu Wraith s výrazne nižšou úrovňou hluku

Pokročilé technológie

Procesor podporuje operačné pamäte typu DDR3, výhodou je pokročilá optimalizácia komunikácie každého jadra priamo s pamäťovými modulmi. Procesor má ďalej funkcie na vylepšenie výkonu, spoľahlivosti a nesmie chýbať ani podpora pre virtualizačné prostredia. Veľkou výhodou je najmä to, že majú virtualizované aplikácie priamy a rýchly prístup k pridelenej pamäti.

Pre náročných

AMD FX-8350 dokáže spracovať obrovské množstvo inštrukcií. Inštrukcie AVX (Advanced Vector Extensions) zlepšuje paralelizmus, čo príde vhod najmä vedeckým a 3D aplikáciám, ktoré využívajú zložité výpočty s desatinnou čiarkou. Inštrukcie AES (Advanced Encryption Standard) výrazne zvyšuje výkon najnovších šifrovacích aplikácií, akými sú napríklad TrueCrypt a hodnotiace aplikácie typu PCMark. Rad procesorov FX je vhodný najmä pre náročné 3D modelovanie, editácie videa a počítačové hry, pri ktorých využijete prémiový výkon kombinovaný s atraktívnou obstarávacou cenou.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora AMD FX
Socket AMD AM3+
Modelové označenie AMD FX-8350
Kódový názov procesora Piledriver

Počet jadier

Počet jadier procesora 8 ×

Frekvencia

Frekvencia procesora 4 GHz (4 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 4,2 GHz (4 200 MHz)

Výkon

CPU Passmark 8 949

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Chladič v balení
TDP 125 W
L2 cache 8 MB
L3 cache 8 MB
Kód:  BD495q1
Produktové číslo:  FD8350FRHKHBX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07