Obnoviť stránku

AMD FirePro W2100

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD FirePro W2100

Grafická karta je zástupcom rady profesionálnych grafických akcelerátorov AMD FirePro. Aj napriek svojmu výnimočnému výpočtovému výkonu nie je však určená na hranie hier a domáce použitie. Svoje využitie nájde vo výkonných pracovných staniciach vo vývojovom sektore, kde uplatní svoj nadštandardný výkon, prvotriednu obrazovú kvalitu a možnosti pripojenia viacerých monitorov. Jedná sa teda o skvelú voľbu pre profesionálov zaoberajúcich sa pokročilou vizualizáciou, komplexným modelovaním a všeobecne spracovaním vysokého množstva dát.

Hlavné prednosti

  • Profesionálna karta pre nasadenie vo vývojovom sektore
  • Architektúra GCN pre ľahkú prácu s 3D objektami
  • 2 GB GDDR5 pamäte pre prácu na viacerých monitoroch
  • Výpočtová sila 403,2 GFLOPS
  • Podpora OpenCL 1.2
  • Technológia AMD Zero Core Power a Power Tune pre energetickú správu

Neprekonateľný pomocník pri vývoji

Hoci je telo FirePro skutočne kompaktné, karta disponuje neprekonateľným výkonom, ktorého spoločne s 2 GB ultra rýchle operačnej GDDR5 pamäte zvládne aj prácu s modelmi vo vysokom rozlíšení v bohato nasvietených scénach. To všetko pri zachovaní nízkej spotreby elektrickej energie a pri práci na dvoch displejoch vo vysokom rozlíšení, ktoré ľahko pripojíte pomocou hneď dvojice DisplayPortov.

Pripravená na profesionálne nasadenie

AMD FirePro W2100 je založená na architektúre GCN, ktorá bola vytvorená špeciálne pre efektívne spracovávanie 3D renderovaného priestoru. S podporou ďalších najnovších technológií, ako sú OpenCL 1.2, OpenGL 4.4, AMD PowerTune, ktorý kartu podtaktováva pri nižšom stupni vyťaženia, alebo ju v závislosti od aplikácie naopak môže pretaktovať až o 30 % a váš vývoj bude vždy ľahkou a príjemnou záležitosťou.

Dôkladne testované ovládače

Maximálnu spoľahlivosť zaistia optimalizované ovládače. Kedy každá nová verzia prechádza až 16 týždňov dlhým testovaním, ktoré zahŕňa ako automatizované, tak manuálne úrovne. Preto je dosiahnuté čo najvyššej možnej stability ako ovládačov, tak následne vášho pracovného nástroja - grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie FirePro W2100
Počet stream procesorov 320×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Profesionálne

Pamäť

Typ pamäte GDDR3

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Počet výstupov 2

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 26 W
Kód:  EL840b1a
Produktové číslo:  100-505980

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11