Obnoviť stránku

AMD FirePro S4000X Server GPU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD FirePro S4000X Server GPU

Grafická jednotka určená pre použitie v serveroch poskytujúcich grafický cloud napríklad pre CAD programy. Je navrhnutá tak, aby spĺňala požiadavky na vysoký výpočtový výkon v tých najnáročnejších úlohách a na virtualizovaných strojoch v podnikovej sfére. Správcovia dátových centier, ktorí chcú virtualizovať aplikácie a vzdialene ovládať výkonné počítače v sieťovej infraštruktúre ocenia natívnu podporu popredných hypervisor technológií ako sú Citrix, VMware alebo Microsoft .

Maximum výkonu pri rozumnej spotrebe

AMD FirePro S4000X ponúka veľmi dobrý pomer výkonu na jednotku wattu, takže pre uchlazení karta nevyžaduje chladič. Tento výkon sa v jednoduchej presnosti pohybuje na hranici 992 GFLOPS a v dvojitej presnosti plávajúcej desatinnej čiarky je táto hodnota až 62 GFLOPS . Naviac grafika disponuje 2 GB superrýchle videopamäte typu GDDR5, ktorá s grafickým jadrom komunikuje pomocou zbernice o šírke 128 bitov.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie FirePro S4000X
Počet stream procesorov 640×

Výkon a použitie

Použitie Profesionálne

Pamäť

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0

Technológia

Spotreba

TDP 45 W
Kód:  EL787m
Produktové číslo:  31004-46-10A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01