Obnoviť stránku

AMD Dual-Core Athlon A64 X2 6000+

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD Dual-Core Athlon A64 X2 6000+

Zaujímavý a výkonný 64 bitový procesor od firmy AMD vám ponúkne 3100 MHz pri malom vyžarovanie tepelnej energie.Procesor sa umiestňuje do rýchleho socketu AM2.Vďaka malému vyžarovanie tepelnej energie sa hodí všade tam, kde je kladený dôraz na tichý chod počítača.
Vnútri procesora sú dve nezávislé jadrá a každé z nich je vybavené vyrovnávacie cash pamäťou o veľkosti 512 kB.Architektúra AMD64 podporuje 64-bitové výpočty, umožňuje adresovat až 64-bitový pamäťový priestor a rozširuje počet použiteľných registrov reálne až na trojnásobok.Procesor však umožňuje prevádzku aj na 32 bitové softvéru.Podporované sú najpoužívanejšie rozširujúca inštrukcií sady 3DNow, SSE, SSE2 a novo i SSE3.
Maximálna pamäťovú priepustnosť zaručuje integrovaný pamäťový radič s podporou pamätí DDR2 až do frekvencie 800 MHz.To spolu s použitím obousměrné systémovej zbernice HyperTransport (HT) s vysokou dátovou priepustnosťou, bežiaci na frekvencii 2 GHz, zaručuje maximální výkon celého systému.
Úsporný režim Stop Grant / Halt účinne zlepšuje spotrebu pri nevytížení procesora tým, že zníži svoju vnútornú frekvenciu bez redukcie napätia.Známa technológie Cool'n'Quiet spolupracuje s PowerNow!a reguluje otáčky ventilátorov podľa výkonu, čím redukuje hluk ventilátora.Technológia PowerNow!verzia 1.4 zaručuje výbornú úsporu energie pomocou zmeny napätia.
Parametre a špecifikácie:
Jadro:
Windsor
Výrobný proces:
Hustota integrácie:65 nm
Rýchlosť:
Modelové číslo:6000 +
Frekvencia:3,1 GHz
Systémová zbernica:
Frekvencia:2000 MHz
Technológia HyperTransport
Cache pamäť:
512 KB L2 (pre každé jadro)
Pätica:
Socket AM2
Napätie:
1,35 - 1,40 V
Tepelný výkon procesoru (TDP):
Maximálna:89 W
Technológia:
AMD64
Cool'n'Quiet
NX-Flag
Dual Core
SSE3
HyperTransport
Stop Grant / Halt
PowerNow!v1.4
Balenie:
BOX vrátane certifikovaného chladiča
Kód:  BD438b
Produktové číslo:  ADV6000DOBOX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02