Obnoviť stránku

AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5400+ EE Black Edition

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5400+ EE Black Edition

Luxusné čierna edícia dvoujádrového procesora AMD Athlon64 5400 + patrí medzi jeden z najlepších procesorov značky Athlon od firmy AMD.Procesor je extrémne výkonný, pracuje na frekvencii 2,8 GHz a má otvorený násobič, takže je vhodný pre taktování.Je navrhnutý pre extrémne výkonné počítače so zameraním na hranie hier a spracovanie videa.Vďaka malému vyžarovanie tepelnej energie sa ideálne hodia do pracovných staníc, u ktorých je kladený dôraz na nízku hladinu hluku.
Obsahuje dve nezávislé jadrá zabudovaná do jedného procesora.Každé jadro je vybavené vlastnou cache pamäťou o veľkosti 512 kB.Tento procesor podporuje prácu s 64 bitovými aplikáciami, samozrejmosťou je podpora starších 32 bitových aplikácií.Podporované sú najpoužívanejšie rozširujúca inštrukcií sady 3DNow, SSE, SSE2 a novo i multimediálne SSE3.
Maximálna pamäťovú priepustnosť zaručuje integrovaný pamäťový radič s podporou pamätí DDR2 až do frekvencie 800 MHz.To spolu s použitím obousměrné systémovej zbernice HyperTransport (HT) s vysokou dátovou priepustnosťou, bežiaci na frekvencii 2 GHz, zaručuje maximální výkon celého systému.Procesor sa umiestňuje do rýchlej zbernice AM2.
Technológia PowerNow!verzia 1.4 zaručuje výbornú úsporu energie pomocou zmeny napätia.Známa technológie Cool'n'Quiet spolupracuje s PowerNow!a reguluje otáčky ventilátorov podľa výkonu, čím redukuje hluk ventilátora.Úsporný režim Stop Grant / Halt účinne zlepšuje spotrebu pri nevytížení procesora tým, že zníži svoju vnútornú frekvenciu bez redukcie napätia.
Parametre a špecifikácie:
Jadro:
Brisbane
Výrobný proces:
Hustota integrácie:65 nm
Rýchlosť:
Modelové číslo:5400 +
Frekvencia:2,8 GHz
Systémová zbernica:
Frekvencia:2000 MHz
Technológia HyperTransport
Cache pamäť:
512 kB L2 (pre každé jadro)
Pätica:
Socket AM2
Napätie:
1,25 - 1,35 V
Tepelný výkon procesoru (TDP):
Maximálna:65 W
Technológia:
Energy Efficient
AMD64
Cool'n'Quiet
NX-Flag
Dual Core
SSE3
HyperTransport
Stop Grant / Halt
PowerNow!v1.4
Balenie:
Bez chladiča!
Kód:  BD436c
Produktové číslo:  ADO5400DSWOF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09