Obnoviť stránku

AMD Athlon II X4 620

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD Athlon II X4 620

Výkonný štvorjadrový procesor s optimalizáciou spracovania dát.Integrácia viac jadier do jedného čipu je dnes tým najlepším pre SMP aplikácie, nakoľko dovoľuje využitie niekoľkonásobného počtu fyzických jadier vzhľadom k počtu samotných procesorov.Nechýba ani podpora celého radu rôznych, predovšetkým na multimédia zameraných, inštrukčnej sad.Nechýba ani 64 bitové rozšírenie x86 architektúry, nazvanej AMD64 (pre procesory AMD).Tento procesor navyše vychádza z výkonnejších procesorov Phenom s jediným rozdielom, a tým je absencia zdieľanej L3 cache.Je vyrobený moderným 45 nm procesom s technológiou SOI (Silicon On Insulator).Vďaka tomu sa procesor menej zahrieva, má menšiu spotrebu a môže pracovať na oveľa vyšších frekvenciách.
Procesor je určený pre moderné platformu Socket AM3 s podporou pre pamäte DDR3.Každé z jadier má vlastnú 128 kB L1 a 512 kB L2 cache.Frekvencia procesora je 2,6 GHz.Procesor podporuje Hyper Transport zbernice 4 GHz.Je dodávaný v retailovom balenie s chladičom.Spotreba procesora je 95W.
Technické parametre:

Počet jadier: 4
Frekvencia:
Jadrá procesora:2600 MHz
Cache pamäť:
Level 1:4x 128 kB
Level 2:4x 512 KB
Stepping:
C2
Napájanie a spotreba:
Wattaz:95 wattov
Výrobné technológie:
Hustota integrácie:45 nm
Technológia:SOI (silicon-on-insulator, kremík na izolantu)
Pätica:
Socket AM3
Napätie:
0,875 - 1,425 V
Ostatné parametre:
64-bitové intrukční rozšírenie:AMD64
AMD CoolCore technológie
Dynamic Power Management
Cool'n'Quiet 3.

Kód:  BD469f
Produktové číslo:  ADX620WFGIBOX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02