Obnoviť stránku

AMD Athlon II X2 280

4,4 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD Athlon II X2 280

AMD Athlon II X2 280 je nový model procesora z rodiny AMD Athlon II, ktorá sa vyznačuje veľmi dobrým pomerom cena/výkon.Procesor má k dispozícii celkom dve fyzická jadrá založené na architektúre Regor, každé z nich beží na takte 3,6 Ghz.Procesor je vhodný do zostáv zameraných na vysokú úžitkovú hodnotu.Svojím výkonom postačuje pre bežné úlohy i občasné hranie.
Rovnako ako ostatné modely radu, obsahuje dvojkanálový pamäťový radič.Čím eliminuje oneskorenie medzi komunikáciou procesora a externého radiča pamäťou, čo v praxi znamená navýšenie výkonu a dátovej priepustnosti.Podporované operačné pamäte sú typu DDR2 aj DDR3 taktované až na 1333 MHz.Procesor obsahuje množstvo moderných technológií zahŕňajúcich napríklad AMD Cool'n'Quiet, ktorá sa stará o čo najnižšiu spotrebu a tepelné vyžarovanie.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora AMD Athlon
Socket AMD AM3+
Modelové označenie AMD Athlon II X2 280

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,6 GHz (3,6 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 3,6 GHz (3 600 MHz)

Výkon

Rozhranie

Funkcie Virtualizácia, Chladič v balení
TDP 65 W
L2 cache 2 MB
Kód:  BD468m
Produktové číslo:  ADX280OCGMBOX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14