Obnoviť stránku

AMD A6-7400K Black Edition

4,8 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD A6-7400K Black Edition

Najnovší prírastok procesorov AMD A založený na modernej platforme Steamroller . Oproti predchádzajúcej generácii Richland došlo k posilneniu výkonu grafickej časti v APU. Navyše má zníženú spotrebu pre ľahšie taktovania. Každé z jadier dokáže samozrejme spracovávať ako 32-bitové, tak aj 64 bitové inštrukcie. Procesor je vhodný do mainstreamových zostáv zameraných na vysokú úžitkovú hodnotu. Svojim výkonom postačuje pre bežné úlohy, multimediálnu zábavu v HD kvalite aj občasné hranie hier.

Jeho modernizovaná APU (Accelerated Processing Unit) časť vám oproti konkurencii v rovnakej triede prinesie vyšší výkon pri každodennom užívaní najrôznejších aplikácií . Či už sa jedná o HD multimediálnu zábavu či náročné úpravy fotografií i videí v programoch typu Adobre Premiere, vždy budete mať nezväzujúci výkon pre dosiahnutie vašich cieľov. Toho bolo dosiahnuté spojením GPU aj CPU časti a pamäťového radiča . Táto architektúra prináša výrazne nižšiu spotrebu než ponúkajú samostatné komponenty, a predstavuje perfektné riešenie pre užívateľov túžiacich po finančne dostupnom počítači strednej triedy.

Grafika AMD Radeon R5 Series opatrená 256 jadrami a taktom 756 MHz poskytuje oproti svojmu predchodcovi znateľne vyšší výkon. Ak sa uspokojíte s nižším nastavením detailov, zahráte si plynulo aj väčšinu moderných hier. S funkciou Eyefinity dovolí s vhodnou základnou doskou pripojiť až 3 displeja ako pre hranie hier, tak pre prácu. Ušetríte si tak neustále prepínanie okien na jednom, či dvoch monitoroch. Okrem toho je procesor pripravený na bezdrôtové odosielanie obrazu a zvuku s minimálnou odozvou. Bonusom Black Edition verzia je odomknutý násobič, ktorý tak umožňuje jednoduché pretaktovanie procesora.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora AMD A6
Socket AMD FM2+
Modelové označenie AMD A6-7400K
Kódový názov procesora Kaveri

Počet jadier

Počet jadier procesora 2 ×

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,5 GHz (3,5 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 3,9 GHz (3 900 MHz)

Výkon

CPU Passmark 2 777

Integrovaná grafická karta

Frekvencia 756 MHz

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Integrované GPU, Chladič v balení
TDP 65 W
L2 cache 1 MB
Kód:  BD581f
Produktové číslo:  AD740KYBJABOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17