Obnoviť stránku

AMD A6-6420K Black Edition

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD A6-6420K Black Edition

Moderná platforma Richland vychádza z tretej generácie architektúry Piledriver. Oproti druhej generácii Trinity došlo k pridaniu automatického taktovania Turbo Core 3.0 a k citeľnému posilneniu výkonu grafickej časti v APU . Navyše má zníženú spotrebu aj odomknutý násobič pre ľahké taktovanie! Každé z jadier dokáže samozrejme spracovávať ako 32bitové, tak aj 64 bitové inštrukcie. Procesor je vhodný do mainstreamových zostáv zameraných na vysokú úžitkovú hodnotu . Svojim výkonom postačuje na bežné úlohy, multimediálnu zábavu v HD kvalite aj občasné hranie hier. Výhodou na použitie je už zabehnutá pätica FM2 na základných doskách so súčasnými čipsetmi A55, A75 a A85X .
Jeho prepracovaná APU (Accelerated Processing Unit) časť vám oproti konkurencii v rovnakej triede prinesie vyšší výkon pri každodennom užívaní najrôznejších aplikácií . Či už ide o HD multimediálnu zábavu či náročné úpravy fotografií i videí v programoch typu Adobre Premiere , vždy budete mať nezväzujúci výkon na dosiahnutie vašich cieľov! Toho bolo dosiahnuté spojením GPU aj CPU časti a pamäťového radiča . Táto architektúra prináša výrazne nižšiu spotrebu než ponúkajú samostatné komponenty a predstavuje perfektné riešenie pre používateľov túžiacich po finančne dostupnom počítači strednej triedy.
Integrovaný dvojkanálový radič pamätí typu DDR3 eliminuje oneskorenie medzi komunikáciou procesora a externého radiča pamätí, čo v praxi znamená navýšenie výkonu a dátovej priepustnosti. Pretože integrované grafické jadro radu Radeon HD8000 nemá vlastnú pamäť, dostáva prioritne pridelenú systémovú pamäť na ukladanie dát, ako by to bola jeho vlastná.
Grafika AMD Radeon HD8470D opatrená 192 jadrami poskytuje oproti svojmu predchodcovi v Trinity až o 21% lepšie hodnotenie v 3DMark FireStrike . Ak sa uspokojíte s nižším nastavením detailov, zahráte si plynulo také bomby ako je Crysis 3, nové Simicity, Tomb Raider či Far Cry 3! S funkciou Eyefinity dovolí s vhodnou základnou doskou pripojiť až 3 zobrazovacie prvky s plochou veľkosti až 5760 x 1080 bodov , čím dokáže rozšíriť vnímanie hier do nových výšok. Ak patríte medzi pracovitého používateľa, iste to uvítate na prehľadné rozčlenenie práce. Ušetríte si tak neustále prepínanie okien na jednom či dvoch monitoroch. Okrem toho je procesor pripravený na bezdrôtové odosielanie obrazu a zvuku s minimálnou odozvou .

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora AMD A6
Socket AMD FM2
Modelové označenie AMD A6-6420K
Kódový názov procesora Piledriver

Počet jadier

Počet jadier procesora 2 ×

Frekvencia

Frekvencia procesora 4 GHz (4 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 4,2 GHz (4 200 MHz)

Integrovaná grafická karta

Typ integrovanej grafickej karty AMD Radeon HD 8470D
Frekvencia 800 MHz

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Integrované GPU
TDP 65 W
L2 cache 1 MB
Kód:  BD581e2
Produktové číslo:  AD642KOKHLBOX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13