Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AMD A10-7870K Black Edition

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD A10-7870K Black Edition

Zaujímavý prírastok procesorov AMD A založený na modernej platforme Steamroller. Oproti predchádzajúcej generácii Richland došlo k posilneniu výkonu grafickej časti v APU. Naviac má zníženú spotrebu pre ľahší taktovania. Každé z jadier dokáže samozrejme spracovávať ako 32-bitové, tak aj 64 bitové inštrukcie. Procesor je vhodný do mainstreamových zostáv zameraných na vysokú úžitkovú hodnotu. Svojím výkonom postačuje pre bežné úlohy, multimediálnu zábavu v HD kvalite aj občasné hranie hier.

Horúce čtyřjádro pre pretaktovanie

Procesor AMD A10-7890K Black Edition sa pýši základné frekvenciou 3,9 GHz, ale počas plného zaťaženia dokáže ešte preradiť na vyššiu rýchlosť, ktorá sa vyšplhá až na 4,1 GHz. To iste oceníte najmä počas náročnejšieho nasadenia. AMD vás proste nikdy nesklame. Procesor má tiež otvorený násobič pre ľahké taktovania.

Dobre vyladená grafika

Grafika AMD Radeon R7 Series opatrená 512 jadrami a taktom 866 MHz poskytuje oproti svojmu predchodcovi znateľne vyšší výkon. Ak sa uspokojíte s nižším nastavením detailov, zahráte si plynulo aj väčšinu moderných hier. S funkciou Eyefinity dovolí s vhodnou základnou doskou pripojiť až 4 displeja ako pre hranie hier, tak pre prácu.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora AMD A10
Socket AMD FM2+
Modelové označenie AMD A10-7870K

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,9 GHz (3,9 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 4,1 GHz (4 100 MHz)

Integrovaná grafická karta

Frekvencia 866 MHz

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Integrované GPU, Chladič v balení
TDP 95 W
L2 cache 4 MB
Kód:  BD591d9
Produktové číslo:  AD787KXDJCBOX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07