Obnoviť stránku

AMD A10-7800

4,0 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD A10-7800


Zajímavý prírastok procesorov AMD A založený na modernej platforme Steamroller. Oproti predchádzajúcej generácii Richland došlo k posilneniu výkonu grafickej časti v APU. Naviac má zníženú spotrebu pre ľahšie taktovanie. Každé z jadier dokáže samozrejme spracovávať ako 32-bitové, tak aj 64-bitové inštrukcie. Procesor je vhodný do mainstreamových zostáv zameraných na vysokú úžitkovú hodnotu. Svojím výkonom postačuje pre běžné úlohy, multimediálnu zábavu v HD kvalite aj občasné hranie hier.


Horúce štvorjadro

Procesor AMD A10-7800 se pýši základnou frekvenciou 3,5 GHz, ale behom plného zaťaženia dokáže ešte preradiť na vyššiu rýchlosť, ktorá sa vyšplhá až na 3,9 GHz. To určite oceníte najmä počas náročnejšieho nasadenia. AMD vás jednoducho nikdy nesklame.

AMD A10-7800

Procesor do patice FM2+

A Series
 

Dobre vyladená grafika

Grafika AMD Radeon R7 Series vybavená 512 jadrami a taktom 720 MHz poskytuje oproti svojmu predchodcovi znateľne vyšší výkon. Pokiaľ sa uspokojíte s nižším nastavením detailov, zahrajete si plynulo aj väčšinu moderních hier. S funkciou Eyefinity dovolí s vhodnou základnou doskou pripojiť až 4 displeje ako pre hranie hier, tak pre prácu. 

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora AMD A10
Socket AMD FM2+
Modelové označenie AMD A10-7800
Kódový názov procesora Steamroller

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,5 GHz (3,5 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 3,9 GHz (3 900 MHz)

Integrovaná grafická karta

Frekvencia 720 MHz

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Virtualizácia, Integrované GPU, Chladič v balení
TDP 65 W
L2 cache 4 MB
Kód:  BD591d6
Produktové číslo:  AD7800YBJABOX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12