Obnoviť stránku

AMD A10-6790K Black Edition

4,8 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD A10-6790K Black Edition

Moderná platforma AMD Richland vychádza z tretej generácie architektúry Piledriver. Oproti druhej generácii zvanej Trinity došlo k pridaniu automatického taktovania Turbo Core 3.0  a k citeľnému posilneniu výkonu grafickej časti v APU, pritom súčasne klesla spotreba! Procesor je vhodný do zostáv náročných užívateľov zameraných na vysokú úžitkovú hodnotu - svojím výkonom postačuje nielen pre bežné úlohy, ale aj pre tvorivé činnosti, multimediálnu zábavu v HD kvalite aj občasné hranie hier. Výhodou pre použitie je už zabehnutá pätice FM2 na základných doskách so súčasnými čipsetmi A55, A75 a A85X.
Integrovaný dvojkanálový radič pamätí eliminuje oneskorenie medzi komunikáciou procesora a externého radiča pamäťou, čo v praxi znamená navýšenie výkonu a dátovej priepustnosti. Podporované operačné pamäte sú typu DDR3 taktované až na 1866 MHz . Podpora týchto rýchlych pamätí DDR3 je veľmi výhodná pre integrovaný grafický čip, ktorý dostáva prioritne pridelenú systémovú pamäť pre ukladanie dát, aby dosiahol vyššieho grafického výkonu.
Grafický čip AMD Radeon HD8670D opatrený 384 jadrami na frekvencii 844 MHz poskytuje oproti svojmu predchodcovi v Trinity až o 21% lepšie hodnotenie v 3DMark firestrike. Ak sa uspokojíte s nižším nastavením detailov, zahráte si plynulo také herné hity ako je Crysis 3, nové Simicity či Tomb Raider aj Far Cry 3! S funkciou Eyefinity s vhodnou základnou doskou dovolí pripojiť až 3 zobrazovacie prvky s plochou veľkosti až 5760 x 1080 bodov. Dosiahnete tak nového zážitku pri hraní hier alebo prehľadné rozčlenenie práce. Okrem toho je čip pripravený na bezdrôtové odosielanie obrazu a zvuku s minimálnou odozvou.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora AMD A10
Socket AMD FM2
Modelové označenie AMD A10-6790K

Frekvencia

Frekvencia procesora 4 GHz (4 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 4,3 GHz (4 300 MHz)

Integrovaná grafická karta

Typ integrovanej grafickej karty AMD Radeon HD 8670D
Frekvencia 844 MHz

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Integrované GPU, Chladič v balení
TDP 100 W
L2 cache 4 MB
Kód:  BD590g
Produktové číslo:  AD679KWOHLBOX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13