Obnoviť stránku

Amazon Echo Spot biely

Príslušenstvo k tovaru

Amazon Echo Spot biely

Zjednodušte si život s inteligentným domácim Echo Spotom od Amazonu a virtuálnou asistentkou Alexou. Echo Spot bol navrhnutý tak, aby perfektne zapadol do každej domácnosti. Disponuje displejom, ktorý zobrazuje požadované vlastnosti a ďalej mikrofónmi s reproduktorom, ktoré slúžia na komunikáciu s Alexou. Stačí ju požiadať o predpoveď počasia, najnovšie správy, prehranie hudby, nastavenie budíka, informáciu o doprave, o zobrazenie kalendára a mnoho ďalšieho. Echo Spot je veľmi kompaktný a navyše ho môžete pripojiť k externým reproduktorom.

Prednosti bieleho Echo Spotu od Amazonu

  • Dokáže ovládať smart domácnosť
  • Komunikuje cez Bluetooth a WiFi
  • Virtuálna asistentka Alexa (komunikácia v angličtine alebo nemčine)
  • Disponuje štvoricou mikrofónov
  • Farebný podsvietený 2,5" displej
  • Možnosť pripojenia k externým reproduktorom
  • Prístup k celému radu internetových aplikácií

Čo všetko Amazon Echo Spot vie ovládať?

Smart domácnosť vám prináša širokú paletu možností, ktoré vám spríjemnia a uľahčia každý deň. S Amazon Echo Spotom si môžete na diaľku zapnúť ventilátor, pridať alebo ubrať vykurovanie a rozsvietiť lampu. Zvládne tiež ovládanie inteligentných zámkov, dokáže pracovať s kamerami, garážovou bránou a množstvom ďalších smart zariadení. Vy môžete v pokoji odpočívať alebo sa venovať inej činnosti a všetko ostatné riadiť jednoducho hlasovými pokynmi.

Prispôsobiteľný vzhľad a hlasové ovládanie

Amazon Echo Spot si navyše môžete prispôsobiť podľa svojej ľubovôle. Napríklad ľubovoľnú obmenu vzhľadu ciferníka alebo si na pozadí nastavte obľúbenú fotografiu. Nemusíte sa obávať, že by vás Alexa nepočula cez pustenú hudbu. Echo Spot v sebe aj napriek svojim malým rozmerom totiž skrýva hneď 4 mikrofóny, takže prijíma úlohy zo všetkých strán nezávisle od toho, v ktorej časti miestnosti ste. Iste uvítate aj široký pozorovací uhol displeja.

Nekonečný svet smart aplikácií

Pripojte Amazon Echo Spot pomocou Bluetooth k svojmu telefónu a púšťajte si rovno svoje obľúbené hity, ktoré v ňom máte uložené. Alebo využite WiFi a započúvajte sa do miliónov skladieb na Amazon Music Unlimited. Echo Spot ďalej komunikuje s inteligentnými aplikáciami Spotify, Pandora, iHeartRadio a TuneIn, odkiaľ môžete prehrávať ďalšiu hudbu, a samozrejmosťou je možnosť streamovania muziky do ďalších reproduktorov. V neposlednom rade je Echo Spot vybavený ešte 3,5 mm jackom pre slúchadlá alebo reproduktory.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Konektivita

Hlasoví asistenti Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie centrálna jednotka

Vlastnosti

Vlastnosti Slúchadlový výstup, Displej

Zvuk/audio

Počet mikrofónov 4
Podporované hudobné aplikácie Spotify
Kód:  MD050c350a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14