Obnoviť stránku

Amazon Echo Show Black

Príslušenstvo k tovaru

Amazon Echo Show Black

Smart svet sa už dávno neobmedzuje len na jednotlivé prístroje, ale zahŕňa zapojenie celej domácnosti aj vášho každodenného plánovania. Inteligentní domáci asistenti sa rozrástli o ďalšieho, a tým je čierny Echo Show od Amazonu. Oproti väčšine ostatných je vybavený displejom, takže vám všetko dôležité reprodukuje aj vizuálne. O hlasové pripomienky a informácie sa stará virtuálna asistentka Alexa. Echo Show dokáže zobraziť čas, dátum počasie, ale aj notifikáciu a udalosti z kalendára. Vďaka WiFi ide o skutočný multimediálny prístroj, ktorý vám bude robiť spoločnosť každý deň.

Kľúčové vlastnosti domáceho asistenta Echo Show Black

  • Informačný, komunikačný a zábavný sprostredkovateľ
  • Vytvorí inteligentnú domácnosť
  • Možnosť hlasového ovládania
  • Integrovaná virtuálna asistentka Alexa
  • Displej pre zobrazenie všetkých obrazových i textových informácií
  • Ideálny pre vedenie videohovorov
  • 8 integrovaných mikrofónov

Inteligentná domácnosť v jednom prístroji

Echo Show je možné spojiť s WiFi kamerami a virtuálnu asistentku môžete požiadať, aby z nich zobrazila obraz. Vďaka ôsmim zabudovaným mikrofónom môžete viesť konferenčné či rodinné videohovory a zvuk bude zachytený zo všetkých smerov s výbornou elimináciou šumov. Zvuk putujúci z opačnej strany oceníte vďaka výkonným reproduktorom, ktorými Echo Show tiež disponuje. Repro je samozrejme vhodné aj na sledovanie videa alebo počúvanie hudby. Z toho dôvodu sa asistent stáva informačným, komunikačným aj zábavným sprostredkovateľom v jednom. Kompatibilný je aj s tisíckami aplikácií – napríklad Uber, CNN, Spotify a neúrekom ďalších.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Konektivita

Hlasoví asistenti Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie Hlasový asistent

Vlastnosti

Vlastnosti Displej

Zvuk/audio

Podporované hudobné aplikácie Spotify
Kód:  MD050c313

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14