Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Amazon Echo Dot biely (2. generácia)

4,7 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazon Echo Dot biely (2. generácia)

Nový inteligentný reproduktor s umelou inteligenciou od spoločnosti Amazon vás nadchne svojimi funkciami. Amazon Echo Dot druhej generácie s pripojením k WiFi je hlasom ovládaný reproduktor s umelou inteligenciou Alexa, ktorý okrem prehrávania hudby slúži tiež na ovládanie domácich prístrojov, nastavenie budíka, volanie, čítanie audiokníh, písanie a prijímanie správ atď. Vďaka 7-mim vysoko citlivým mikrofónom začuje Alexa vaše pokyny a otázky cez celú miestnosť, a to aj keď bude hrať hudba. K tomuto zariadeniu môžete pomocou Bluetooth alebo 3,5 mm stereo káblu pripojiť ďalšie reproduktory alebo slúchadlá a môžete prehrávať hudbu napríklad zo Spotify, Amazon Music a alebo napríklad iHeartRadio. Reproduktor sa dá tiež využiť ako budík a alebo minútka do kuchyne. Podporované jazyky na hlasové ovládanie sú angličtina a nemčina.

Kľúčové vlastnosti Centrálnej jednotky Amazon Echo Dot biela 2. generácie

  • Šikovný reproduktor s umelou inteligenciou
  • Umelá inteligencia Alexa
  • Mnoho užitočných funkcií reproduktora Echo Dot
  • Veľmi citlivé mikrofóny na hlasové rozpoznanie
  • Možnosť pripojenia slúchadiel pomocou Bluetooth alebo 3,5 mm stereo vstupu
  • Neustále aktualizácie

Alexa vám splní vaše priania

Ako už bolo spomenuté, toto inteligentné zariadenie obsahuje umelú inteligenciu Alexa. Keď budete chcieť Alexu o niečo požiadať, stačí ju osloviť "Alexa" a tá bude okamžite pripravená na vykonanie vašej inštrukcie alebo zodpovedanie vašej otázky. Alexy sa môžete opýtať aké je počasie, na športový výsledok alebo napríklad na najnovšie správy. Požiadať ju môžete takmer o čokoľvek. Nech začne prehrávať hudbu z konkrétneho žánru alebo interpreta alebo nech vám zavolá Uber. Ďalej môžete použiť Alexu na to, aby poslala priateľom správu alebo zavolala priateľke. Komunikovať môžete s kýmkoľvek, kto má Echo, Echo Dot, Echo Show, alebo Alexa Aplikáciu. Zariadenie Echo Dot (2. generácie) vám tiež umožňuje vypnúť lampu, zapnúť televíziu alebo napríklad regulovať ventilátory. Toto šikovné zariadenie spolupracuje s inteligentnými domácimi spotrebičmi od spoločností Philips Hue, TP-Link, Sony, ecobee, WeMo, SmartThings, Insteon, Lutron, Nest, Wink, Honeywell a ďalších.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Konektivita

Hlasoví asistenti Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie centrálna jednotka

Vlastnosti

Vlastnosti Slúchadlový výstup

Zvuk/audio

Podporované hudobné aplikácie Spotify
Kód:  MD050c304
Produktové číslo:  815332021551
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11