Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Amazon Echo 3. generácia Twilight Blue

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazon Echo 3. generácia Twilight Blue


Užite si prvotriedny zvuk

Už tretia generácia inteligentného reproduktora Amazon Echo Twilight Blue opäť posúva latku o niečo vyššie. Rovnako ako jeho predchodcovia vám sprostredkuje všetky výhody hlasovej asistentky Alexy, avšak s oveľa lepším zvukom a inovovaným vzhľadom. Teraz si môžete vychutnať prémiové Dolby Atmos reproduktory pre 360° priestorový zvuk s ostrými vokálmi a dynamickou basovou odozvou.


Amazon Echo 3. generácie je navrhnutý pre milovníkov hudby

Prehrávajte pomocou hlasu obľúbené skladby, interpretov alebo žánre prostredníctvom Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora a ďalších. Vďaka ďalším kompatibilným zariadeniam Echo v rôznych miestnostiach vašej domácnosti môžete svoj domov naplniť hudbou.


Kľúčové vlastnosti hlasového asistenta Amazon Echo 3. generácie Twilight Blue

  • Amazon Echo 3. generácie má vylepšený zvuk – 0,8" výškový a 3" basový reproduktor
  • Jednoduché nastavenie pomocou mobilnej aplikácie
  • Podpora Dolby Atmos
  • Chráni vaše súkromie – tlačidlo umožňuje vypnutie mikrofónu
  • Aplikácia Amazon Freetime – Alexu môžu využívať aj vaše deti
  • Umožňuje ovládanie vašej inteligentnej domácnosti

Alexa splní každé vaše želanie

Reproduktor Amazon Echo Twilight Blue vám uľahčí život – hlasovými príkazmi môžete nastaviť časovače, pridávať položky do zoznamov a vytvárať udalosti kalendára a pripomenutia. Môžete tiež skontrolovať správy, počasie alebo dopravnú situáciu. Požiadajte tiež Alexu o športové výsledky, prehrávanie filmov a veľa ďalšieho.


Amazon Echo má inteligentné funkcie

Alexa hravo zvláda desiatky tisíc funkcií a príkazov, ktorých ponuka sa neustále rozširuje. S Amazon Echo 3. generácie môžete dostať umelú inteligenciu úplne do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Funkcia Alexa Guard umožňuje inteligentnú notifikáciu v prípade, že Echo zaregistruje výstražný zvuk detektorov (dymu, oxidu uhoľnatého a ďalších).


Prepojte celú domácnosť

Vaše zariadenie Alexa môžete využiť ako interkom. Vďaka funkciám Drop In a Announcements budete môcť komunikovať s akoukoľvek miestnosťou v dome. Ľahko tak ostatných upozorníte, že je pripravená večera alebo pripomeniete deťom, že je čas ísť spať.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Konektivita

Hlasoví asistenti Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie Hlasový asistent

Vlastnosti

Vlastnosti Slúchadlový výstup
Distribúcia EU
Farba Modrá

Zvuk/audio

Počet mikrofónov 1
Typ reproduktorov Basový, Výškový
Podporované hudobné aplikácie Spotify
Kód:  AME1023

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12