Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Amazfit T-Rex Rock Black

4,7 194 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazfit T-Rex Rock Black

Uvoľnite svoj inštinkt

Inteligentné športové hodinky Amazfit T-Rex disponujú robustnou konštrukciou s vysokou odolnosťou, vďaka ktorej obstoja aj v extrémnych podmienkach. K dispozícii je optický senzor tepovej frekvencie BioTracker a 14 športových režimov s možnosťou profesionálneho vyhodnotenia aktivity. Nechýba ani presný GPS modul, funkcie na sledovanie dennej aktivity, prijímanienotifikácií zo smartfónu či integrovaný hudobný prehrávač.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Amazfit T-Rex Rock Black

  • 1,3" AMOLED displej chránený sklom Gorilla Glass 3
  • Vodoodolnosť 50 m (5 ATM)
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi
  • Optický senzor tepovej frekvencie BioTracker
  • 14 prednastavených športových aktivít
  • GPS modul, barometer, výškometer, gyroskop, kompas
  • Výpočet kalórií, meranie vzdialeností, monitoring spánku
  • Amazfit T-Rex má integrovaný prehrávač hudby
  • Príjem notifikácií zo smartfónu
  • 390 mAh batéria s výdržou až 20 dní
  • Kompatibilné so systémami Android a iOS
  • Puzdro z odolného plastu
  • Pohodlný silikónový remienok

Robustný dizajn a kvalitné spracovanie hodiniek Amazfit T-Rex

Inteligentné hodinky Xiaomi Amazfit T-Rex na prvý pohľad zaujmú pevnou konštrukciou z kvalitných materiálov, ktorá zaručuje ich vysokú mechanickú odolnosť a ochranu pred nepriaznivými podmienkami. 4 veľké kovové tlačidlá so silnou štruktúrou umožnia jednoduché ovládanie aj s nasadenými rukavicami. Vonkajšia časť hodiniek je vypuklá, čo znižujevibrácie a chráni kľúčové komponenty pred poškodením.

Xiaomi Amazfit T-Rex Rock Black

Farebný AMOLED displej

1,3" AMOLED displej s rozlíšením 360 × 360 pixelov je chránený odolným sklom Gorilla Glass 3. Hodinky Amazfit T-Rex podporujú režim Always On Display, takže dôležité informácie sú k dispozícii jednoduchým zdvihnutím zápästia. Vyberať môžete zo širokej ponuky prepracovaných ciferníkov pre dokonalé prispôsobenie vzhľadu hodiniek.

Amazfit T-Rex

Amazfit T-Rex disponujú certifikovanou odolnosťou

Smart hodinky Amazfit T-Rex Rock Black boli podrobené dôkladnému armádnemu testovaniu, ktorého výsledkom je získanie 12 vojenských certifikátov zaručujúcich ich vysokú odolnosť voči extrémnym podmienkam. Hodinky znesú výkyvy teplôt (+70 °C/-40 °C) a odolajú vysokej vlhkosti a prašnosti prostredia.

Presný GPS modul

Vysoko presný GPS modul

Hodinky Amazfit T-Rex sú vybavené špičkovým GPS modulom od spoločnosti Sony a integrovaným vysoko presným duálnym systémom satelitného určovania polohy. Vďaka tomu je vyhľadávanie signálu oveľa rýchlejšie, čím je zaistené veľmi presné určovanie polohy v akomkoľvek prostredí.

Amazfit T-Rex

Praktické nástroje na vašom zápästí

K dispozícii je rad inteligentných funkcií a praktických nástrojov, ktoré uľahčia váš každodenný život. Na displeji hodiniek Amazfit T-Rex môžete zobraziť aktuálnu predpoveď počasia, pripomenutie udalostí či prijímať notifikácie z aplikácií. Nechýba ani integrovaný hudobný prehrávač, budík či rôzne fitness nástroje.

Amazfit T-Rex Rock Black

Hodinky Amazfit T-Rex majú pohodlný silikónový pásik

Silikónový pásik sa postará o komfortné nosenie hodiniek a navyše je šetrný k pokožke. Vďaka vnútornému odvodu potu je zaistená jeho maximálna priedušnosť, takže pásik zostáva suchý a nelepivý aj pri vysokej fyzickej záťaži.

Amazfit T-Rex

Dlhá výdrž batérie až 20 dní

Hodinky Amazfit T-Rex disponujú novou konštrukciou obvodov, pokročilým čipom s nízkou spotrebou energie a optimalizáciou výkonu, vďaka čomu je pri používaní so všetkými funkciami zaistená výdrž batérie až po dobu 20 dní. V úspornom režime je výdrž predĺžená až na 66 dní.


Amazfit T-Rex umožňujú celodenné sledovanie srdcovej frekvencie

Inteligentné športové hodinky Amazfit T-Rex sú vybavené optickým senzorom BioTracker™ PPG Bio-Tracking Optical Sensor od spoločnosti Huami, ktorý sa postará o precízne meranie srdcovej frekvencie 24 hodín denne. Hodinky tiež zasielajú notifikácie povzbudzujúce používateľa k pohybu a prispievajú tak k rozvoju zdravých návykov pre lepšiu kondíciu a zdravší životnýštýl.

Amazfit T-Rex majú 14 prednastavených športových režimov

Športovci zaiste ocenia monitorovacie funkcie na sledovanie aktivity až pri 14 najbežnejších pohybových aktivitách, ako je napr. beh, chôdza, lyžovanie, cyklistika, plávanie či triatlon. Vďaka vodoodolnému dizajnu (5 ATM) hodinky môžete bez obáv používať v bazéne alebo na otvorenej vode. Nechýba ani funkcia na meranie srdcovej frekvencie a vytváranie štatistíkdĺžky cvičenia pre bezpečnejší a efektívnejší tréning.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,3 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 33 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 58 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Budík, Dátum, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Amazfit OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 12,2 cm
Max. obvod zápästia 20 cm

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 1 584 h (66 d)
Bežná výdrž batérie 480 h (20 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Amazfit
Modelový rad T-Rex
Kód:  XI300i12e
Produktové číslo:  6970100374001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08