Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Amazfit T-Rex Pro Steel Blue

4,5 60 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazfit T-Rex Pro Steel Blue


Amazfit T-Rex Pro sú extrémne odolné smart hodinky

Amazfit T-Rex Pro sú jedny z najdostupnejších odolných hodiniek na trhu – spĺňajú celkom 15 vojenských certifikátov (MIL-STD-810G), disponujú vodotesnosťou 10 ATM, pýšia sa 18-dennou výdržou batérie, zmerajú vám dokonca aj saturáciu kyslíka v krvi a ponúkajú sledovanie viac ako 100 športových režimov s vysoko presnou quad-GNSS (GPS, GLONASS, Beida, Galileo). Ak teda hľadáte inteligentné hodinky do nepohody, ktoré vydržia takmer všetko, budú Amazfit T-Rex Pro perfektnou voľbou.

Amazfit T-Rex Pro spĺňajú 15 vojenských štandardov

Amazfit T-Rex Pro spĺňajú vojenskú certifikáciu MIL-STD-810. A čo to znamená? To, že hodinky prešli náročnými testami v extrémnych teplotách od -40 °C do +70 °C, 240 hodinami vo vlhku či 96 hodinami v soľnej komore a veľa ďalších. Všetko podtrhuje vodoodolnosť do 100 metrov, teda sú smart hodinky Amazfit T-Rex Pro vhodné na plávanie aj potápanie. Samozrejmosťou je robustné vyhotovenie s pevnou konštrukciou z vysoko pevného polymérneho materiálu, ktorá vydrží aj nejaký ten náraz. Štyri veľké kovové tlačidlá so silnou štruktúrou umožnia jednoduché ovládanie inteligentných hodiniek Amazfit T-Rex Pro aj s nasadenými rukavicami.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Amazfit T-Rex Pro Steel Blue

  • Odolný dizajn s 15 vojenskými certifikátmi a vodoodolnosťou 10 ATM
  • 18-denná výdrž batérie pri štandardnom používaní
  • Meranie saturácie kyslíka v krvi
  • Viac ako 100 športových režimov s vysoko presnou quad-GNSS
  • 18-denná výdrž batérie pri bežnom použití, až 9 dní pri náročnom použití
  • 1,3“ AMOLED always-on displej so skvelou čitateľnosťou aj vo vonkajších priestoroch
  • Optický PPG senzor BioTracker 2. generácie poskytuje vysoko presné nepretržité meranie srdcového tepu
  • AI meranie saturácie kyslíka v krvi pomocou OxygenBeats
  • Monitorovanie kvality spánku SomnusCare
  • Systém hodnotenia zdravia huami-PAI (Personal Activity Intelligence)
  • Pokročilá analýza výkonu vďaka Firstbeat pre hodnoty VO2max, stresu, zotavenia a cvičenia


Amazfit T-Rex Pro ponúknu spičkový displej

Amazfit T-Rex Pro disponujú 1,3“ AMOLED displejom s rozlíšením 360 × 360 pixelov, ktorý je chránený odolným tvrdeným sklom a vrstvou proti odtlačkom prstov. Inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Pro podporujú režim Always On Display, takže dôležité informácie sú k dispozícii jednoduchým zdvihnutím zápästia. Vyberať môžete zo širokej ponuky prepracovaných ciferníkov pre dokonalé prispôsobenie vzhľadu hodiniek.

Získajte komplexný prehľad o každom svojom kroku

Športové smart hodinky Amazfit T-Rex Pro sú vybavené optickým senzorom PPG BioTracker 2. generácie, ktorý sa postará o precízne meranie srdcovej frekvencie 24 hodín denne. Amazfit T-Rex Pro vám zmerajú aj saturáciu kyslíka v krvi (SpO2), hladinu stresu a tiež budete môcť využiť systém hodnotenia zdravia PAI, ktorý prevedie vašu srdcovú frekvenciu a ďalšie osobné údaje do jediného skóre. Okrem toho monitorujú spánok – zaznamenajú celkovú dobu spánku, ľahký, hlboký aj REM spánok. Citlivému senzoru smart hodiniek Amazfit T-Rex Pro neunikne ani viac ako 20-minútové zdriemnutie počas dňa. Čerešničkou na torte je potom komplexné monitorovanie aktivít – Amazfit T-Rex Pro podporujú viac ako 100 športových režimov, takže zaznamenajú každý váš pohyb.



Dlhá výdrž a maximálne pohodlie

Batéria (390 mAh) sľubuje až 18-dennú výdrž na jedno nabitie pri bežnom používaní, pri maximálnom využití sa potom výdrž pohybuje okolo 9 dní. K svojmu telefónu pripojíte inteligentné hodinky Amazfit T-Rex Pro pomocou Bluetooth 5.0 BLE ak dispozícii je mobilná aplikácia Zepp. Silikónový pásik s metalickým náterom a TPU sa postará o komfortné nosenie hodiniek Amazfit T-Rex Pro a navyše je šetrný k pokožke. Vďaka vnútornému odvodu potu je zaistená jeho maximálna priedušnosť, takže pásik zostáva suchý a nelepivý aj pri vysokej fyzickej záťaži.

Amazfit T-Rex Pro disponujú celým radom funkcií

K dispozícii je tiež celý rad inteligentných funkcií a praktických nástrojov, ktoré uľahčia váš každodenný život. Na displeji hodiniek Amazfit T-Rex Pro môžete zobraziť aktuálnu predpoveď počasia, pripomenutie udalostí či prijímať notifikácie z aplikácií. Nechýba ani integrovaný hudobný prehrávač, budík či rôzne fitness nástroje. Amazfit T-Rex Pro ponúkajú dôležité informácie pre turistov aj horolezcov, a to vďaka barometrickému výškomeru a kompasu. Športové hodinky tiež zasielajú notifikácie povzbudzujúce používateľa robiť pohyb a prispievajú tak k rozvoju zdravých návykov pre lepšiu kondíciu a zdravší životný štýl.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,3 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 47,7 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Modrá
Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 59,4 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Turistika
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Amazfit OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Modrá
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 15 cm
Max. obvod zápästia 22 cm

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 432 h (18 d)
Bežná výdrž batérie 216 h (9 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Amazfit
Modelový rad T-Rex Pro
Kód:  XI300i12h
Produktové číslo:  6972596102519

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14