Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Amazfit GTR 3 Black

4,7 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazfit GTR 3 Black

Smart hodinky Amazfit GTR 3 Black — Stvorené pre výdrž

Nielen pre všetkých vášnivých športovcov, ale vôbec všetkých používateľov inteligentnej elektroniky sú tu nové smart hodinky Amazfit GTR 3 Black. Ide o úspešného pokračovateľa predchádzajúcich modelov. Inteligentné hodinky vynikajú tenkým odolným puzdrom a nízkou hmotnosťou. Elegantný okrúhly displej má uhlopriečku 1,39" a disponuje jemnosťou 326 PPI. Na vytvorenie unikátneho štýlu si môžete vybrať jeden z viac ako stovky ciferníkov, z ktorých 15 je animovaných. Predstavivosti sa medze nekladú a hodinkám Amazfit GTR 3 Black môžete vytvoriť aj vlastný ciferník. Biometrický senzor 6PD BioTracker PPG 3.0 dokáže sledovať viac zdravotných metrík naraz. Tešiť sa môžete na monitorovanie pulzovej frekvencie, sledovanie hladiny kyslíka v krvi, alebo úrovne stresu. K dispozícii budete mať viac ako 150 športových režimov. Fitness hodinky Amazfit dokážu rozoznať vašu aktivitu a spustiť športový režim automaticky. Využiť môžeteslužby hlasového asistenta Amazon Alexa, vďaka čomu vybavíte veľa vecí len svojím hlasom a máte pri tom stále voľné ruky. Dotykové hodinky Amazfit GTR 3 sa nabijú za 2 hodiny a maximálne vydržia až 35 dní (21 dní v režime inteligentných hodiniek a 10 dní pri aktívnom používaní).

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Amazfit GTR 3 Black

  • Smart hodinky majú AMOLED displej s uhlopriečkou 1,39" a jemnosťou 326 PPI
  • Displej chráni 2.5D temperované sklo s ochranou proti zachytávaniu odtlačkov prstov
  • Štandardná navigačná korunka na jednoduché prechádzanie ponukou
  • Biometrický senzor 6PD BioTracker PPG 3.0 zvládne sledovať viac zdravotných metrík súčasne (pulzová frekvencia, meranie spánku, hladina kyslíka v krvi, alebo úroveň stresu)
  • Na jednoduché ovládanie je možné využiť aj hlasového asistenta Amazon Alexa
  • Inteligentné hodinky Amazfit GTR 3 dokážu automaticky detegovať aktivitu a spustia režim cvičenia (v hodinkách je viac ako 150 športových režimov)
  • V smartwatch sú senzory – Akcelerometer, GPS, Gyroskop i Barometer
  • Inteligentné funkcie hodiniek Amazfit GTR 3: Notifikácie z mobilu, Sledovanie menštruačného cyklu, Predpoveď počasia, Nájsť telefón, Upozornenie na nečinnosť, Nerušiť, Zoznam úloh, Ovládanie hlasom
Inteligentné hodinky Amazfit GTR 3 Black

Smart hodinky Amazfit majú skvele čitateľný displej

Smart kodinky Amazfit vynikajú okrúhlym 1,39" AMOLED displejom s jemnosťou 326 PPI. Bez problémov tak uvidíte všetky informácie aj na priamom slnku. Pomer obrazovky hodiniek Amazfit k telu dosahuje 66 %. 2.5D sklíčko displeja je temperované a disponuje ochranou proti zachytávaniu odtlačkov prstov.

Inteligentné hodinky Amazfit GTR 3 Black

Inteligentné hodinky Amazfit GTR 3 Black sa vám prispôsobia

Inteligentné hodinky Amazfit GTR 3 Black si môžete prispôsobiť vášmu štýlu výberom zo širokého portfólia ciferníkov (viac ako 100 vzhľadov) a výhodou je, že si môžete vytvoriť aj svoj vlastný. Je len na vás, či si na každý deň zvolíte nový ciferník.

Inteligentné hodinky Amazfit GTR 3 Black

Fitness hodinky na jedno nabitie dlho vydržia

Fitness hodinky Amazfit GTR 3 Black disponujú batériou, ktorá ich udrží až 35 dní v úspornom režime. Hlavné ale je, že si vychutnáte 21 dní bežnej prevádzky a 10 dní aj pri naozaj aktívnom používaní.

Inteligentné hodinky Amazfit GTR 3 Black

Na displeji hodiniek Amazfit GTR 3 budete všetko prehľadne vidieť

Po spárovaní s vaším smartfónom (iOS aj Android) uvidíte na displeji hodiniek Amazfit GTR 3 všetky potrebné notifikácie. No napríklad ihneď po prebudení nemusíte rýchlo párovať hodinky s telefónom, ale sami sa priamo v hodinkách Amazfit GTR 3 môžete pozrieť trebárs na kvalitu vášho spánku.

Inteligentné hodinky Amazfit GTR 3 Black

Smartwatch neustále sledujú vaše zdravie

Vo vnútri smartwatch Amazfit GTR 3 sa nachádza pokročilý biometrický senzor 6PD BioTracker PPG 3.0, ktorý dokáže merať až niekoľko zdravotných metrík naraz. Ľahko a rýchlo tak zistíte vašu pulzovú frekvenciu, okysličenie krvi, alebo mieru stresu. Dotykové hodinky Amazfit GTR 3 dokážu zaznamenávať aj menštruačný cyklus a predikovať dĺžku nasledujúceho cyklu a plodných dní.

Inteligentné hodinky Amazfit GTR 3 Black

Inteligentné hodinky ocenia i nároční športovci

Športovci ocenia, že v ponuke inteligentných hodiniek Amazfit GTR 3 je celkom 150 športových režimov. Na svoje si prídu sóloví športovci, ale aj tí, ktorí hrajú tímové hry. Hodinky Amazfit dokážu inteligentne rozoznať váš pohyb a automaticky začnú zaznamenávať vašu aktivitu.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Unisex
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,39 "
Typ displeja AMOLED

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 45,8 mm
Materiál puzdra Hliník
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 49 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Turistika
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tepové zóny, Intervalový tréning, Tempo
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Meranie telesnej teploty, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Zepp OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 15,5 cm
Max. obvod zápästia 21,8 cm
Typ zapojenia 22mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 960 h (40 d)
Bežná výdrž batérie 432 h (18 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Amazfit
Modelový rad GTR 3
Kód:  XIgtr3b
Produktové číslo:  6972596103707

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14