Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black

4,5 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black

Prepojenie štýlového dizajnu s pokročilými fitness a zdravotnými funkciami

Smart športové hodinky Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black prepájajú moderný dizajn z nehrdzavejúcej ocele doplnený o elegantné 3D zakrivenie skla displeja s pokročilými fitness funkciami, ktoré zabezpečia presný monitoring dennej aktivity vrátane merania športových aktivít a komplexnej ochrany vášho zdravia. Okrem toho Amazfit GTR 2 disponujú vodoodolnou konštrukciou (5 ATM), integrovaným GPS modulom, hudobným prehrávačom s 3 GB úložiskom a kapacitou batérie až 14 dní.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black

  • 3D zakrivený dizajn bez rámika
  • 1,39“ AMOLED displej
  • Optický senzor srdcového pulzu s technológiou BioTracker 2 PPG
  • Meranie SpO2, PAI skóre, sledovanie stresu, monitoring spánku
  • Dvanásť prednastavených športových režimov
  • Integrovaný GPS modul na záznam trasy
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Prijímanie notifikácií z inteligentného telefónu (Android, iOS)
  • Integrované hlasové ovládanie Amazon Alexa
  • Inteligentné hodinky Amazfit GTR 2 s vodotesným dizajnom (5 ATM)
  • Batéria vydrží až 14 dní na jedno nabitie
  • Ukladanie a prehrávanie hudby (úložisko 3 GB)

3D zakrivený dizajn

Smart hodinky Amazfit GTR 2 poskytujú skvelý vizuálny zážitok vďaka 3D zakrivenému sklu v kombinácii s dynamickými krivkami tela zhotoveného z kvalitnej hliníkovej zliatiny. Tenké vyhotovenie, nízka hmotnosť a športový silikónový remienok čiernej farby sa postarajú o komfortné celodenné nosenie hodiniek Amazfit GTR 2 na vašom zápästí.


Inteligentné hodinky Amazfit GTR 2 Sport Edition sú vybavené špičkovým AMOLED displejom

Všetky funkcie a namerané hodnoty sú prehľadne zobrazené na špičkovom 1,39“ AMOLED displeji s dotykovým ovládaním, ktorý ponúka vysokú hustotu pixelov 326 ppi, maximálny jas 450 nitov a dokonale živé farby. Ciferník hodiniek Amazfit GTR 2 Sport Edition je vybavený ochranným uhlíkovým povlakom, ktorý zvyšuje jeho odolnosť proti poškriabaniu.

Personalizované ciferníky na doladenie vášho štýlu

V obchode je k dispozícii bohatá ponuka prepracovaných ciferníkov pre inteligentné hodinky Amazfit GTR 2, ktoré budú dokonale ladiť s vaším štýlom. Každý ciferník disponuje vlastnou Always-on obrazovkou, takže môžete vidieť vaše obľúbené rozhranie kedykoľvek a kdekoľvek. Vzhľad ciferníka inteligentných hodiniek Amazfit GTR 2 navyše môžete prispôsobiť nahraním vlastného obrázka, alebo ho doplniť o rôzne widgety zabezpečujúce ľahký prístup k požadovaným informáciám.

Celodenné monitorovanie srdcovej frekvencie

Smart hodinky Amazfit GTR 2 sú vybavené pokročilým optickým senzorom druhej generácie BioTracker™ 2 PPG od spoločnosti Huami, ktorý sa postará o presné monitorovanie srdcového pulzu 24 hodín 7 dní v týždni. Hodinky Amazfit GTR 2 vás upozornia na zvýšenú hodnotu srdcovej frekvencie a zobrazia celkový efekt cvičenia.

Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black

Meranie saturácie krvi OxygenBeats™

Inteligentné hodinky Amazfit GTR 2 umožnia meranie hodnoty SpO2, ktorá je dôležitá pre športovcov, ktorí sa venujú vysokohorskej turistike, horolezectvu, maratónu, či iným outdoorovým aktivitám. Hladinu SpO2 si môžete otestovať v okamihu, keď sa začnete cítiť zle. Vďaka tomu lepšie porozumiete svojej fyzickej kondícii a s pomocou hodiniek Amazfit GTR 2 môžete udržiavať svoje zdravie pod kontrolou.

Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black

Systém hodnotenia zdravia PAI


Hodnota PAI sa vypočíta analýzou dát o vašej srdcovej frekvencii, čase cvičenia a ďalších komplexných zdravotných informáciách pomocou špeciálneho algoritmu vnútri hodiniek Amazfit GTR 2. Výsledkom je tzv. PAI skóre, ktoré poskytuje prehľadné zhodnotenie aktuálneho fyzického stavu, takže sa okamžite dozviete ako na tom skutočne ste.

Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black

Monitoring kvality spánku

Inteligentné fitness hodinky Amazfit GTR 2 s technológiou SomnusCare™ umožňujú hĺbkové monitorovanie vášho spánku a analýzu jeho jednotlivých fáz (ľahký spánok, hlboký spánok, REM). Hodinky priebežne sledujú stav dýchania a poskytujú kvalitnú analýzu a návrhy na zlepšenie vášho spánku.

Amazfit GTR 2 Sport Edition Obsidian Black

Amazfit GTR 2 umožnia sledovanie úrovne stresu

Funkcia Stress Detection v priebehu dňa sleduje hladinu vášho stresu (uvoľnená, normálna, stredná, alebo vysoká hodnota) a jej výkyvy zobrazí vo forme prehľadného grafu. Ak sa budete cítiť pod tlakom, dostanete od hodiniek Amazfit GTR 2 upozornenie s návrhom na relaxáciu.


Amazfit GTR 2 Sport Edition ponúkajú dvanásť prednastavených športových režimov

Inteligentné športové hodinky Amazfit GTR 2 sú vybavené dvanástimi vstavanými športovými režimami pre obľúbené pohybové aktivity vrátane behu, chôdze, cyklistiky, plávania, lyžovania, eliptického trenažéra a podobne. Každý režim ponúka presný záznam aktivity vrátane času cvičenia, vzdialenosti, tempa, či spálených kalórií. Po dokončení tréningov môžete v mobilnej aplikácii vygenerovať správu s podrobnou analýzou, ktorá vám pomôže pokračovať v zlepšovaní vášho cvičebného plánu.

Vodotesný dizajn 5 ATM

Vďaka vodotesnej konštrukcii inteligentné fitness hodinky Amazfit GTR 2 znesú ponorenie až do hĺbky 50 metrov, čo je rovnaká hodnota, aká sa vyskytuje u špičkových športových hodiniek. Môžete ich teda bez obáv nosiť na zápästí aj pri plávaní v bazéne, alebo počas sprchovania.

Smart hodinky Amazfit GTR 2 Sport Edition ponúkajú 14-dennú kapacitu batérie

Dobíjacia batéria s veľkou kapacitou 471 mAh pri bežnom používaní vydrží až 14 dní. Vychutnajte si dva týždne aktivity bez toho, aby ste museli mať nabíjačku neustále pri sebe. Doba dobíjania inteligentných hodiniek Amazfit GTR 2 v magnetickom stojane neprekročí 2,5 hodiny.

Amazfit GTR 2 ponúkajú integrovaný prehrávač hudby

Vychutnajte si až 600 vašich obľúbených skladieb bez mobilného telefónu, vďaka vstavanému hudobnému prehrávaču s vnútornou pamäťou s kapacitoue 3 GB. Prostredníctvom technológie Bluetooth 5.0 inteligentné hodinky Amazfit GTR 2 ľahko spárujete s bezdrôtovými slúchadlami Amazfit PowerBuds, alebo môžete hudbu počúvať cez integrovaný reproduktor hodiniek.

Praktické funkcie na uľahčenie každodenného života

Po spárovaní smart hodiniek Amazfit GTR 2 s vaším smartfónom cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie môžete priamo na zápästí prijímať upozornenia o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch, naplánovaných udalostiach, notifikácie zo sociálnych sietí a podobne. Taktiež sú k dispozícii praktické funkcie ako je predpoveď počasia, stopky, časovač, budík, či upozornenie na fyzickú neaktivitu – to všetko na vašom zápästí s hodinkami Amazfit GTR 2.

Amazfit GTR 2 Sport Edition sú kompatibilné s aplikáciou Zepp

Inteligentné športové hodinky Amazfit GTR 2 môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou Zepp (iOS, Android), ktorá vykonáva komplexnú analýzu viacerých zdrojov dát, ktoré prehľadne zobrazí vo forme grafov a štatistík. Aplikácia zabezpečuje nepretržitú správu údajov o vašej kondícii a pomáha používateľovi kedykoľvek skontrolovať jeho fyzický stav.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,39 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 35 mm
Materiál puzdra Hliník
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 31,5 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Vibrácie, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Hlasový asistent Alexa (nie je podporované CZ, SK, HU)

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Amazfit OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 15,5 cm
Max. obvod zápästia 22,5 cm
Typ zapojenia 22mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 912 h (38 d)
Bežná výdrž batérie 336 h (14 d)
Kapacita úložiska 3 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Amazfit
Modelový rad GTR 2
Kód:  XI300i17b
Produktové číslo:  6972596101932

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02