Obnoviť stránku

Amazfit Falcon

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -10 %
487,90 € 544,90 €

Amazfit Falcon

Prémiové smart hodinky s množstvom funkcií a elegantným dizajnom

Smart hodinky Amazfit Falcon sa stanú elegantným partnerom do nepohody. Okrúhly displej, chránený zafírovým sklíčkom, je usadený do titánového unibody tela, vďaka čomu sa môžu hodinky pýšiť vodoodolnosťou až 20 ATM. Na HD AMOLED displeji s 1,28“ uhlopriečkou a jemnosťou 326 PPI uvidíte všetky potrebné údaje čisto a jasne. Zafírové sklíčko displeja je vybavené vrstvou proti zachytávaniu odtlačkov prstov, vďaka čomu hodinky vyzerajú neustále bezchybne. Presný biometrický senzor meria všetky dôležité zdravotné parametre a vy tak môžete mať neustále prehľad o všetkom podstatnom. Inteligentné hodinky Amazfit Falcon si môžete prispôsobiť výberom zo širokej ponuky ciferníkov so zodpovedajúcimi displejmi Always-on. Amazfit Falcon sa ovládajú ako cez dotykový displej, tak aj pomocou štyroch ovládacích tlačidiel. O chod smartwatch Amazfit sa stará operačný systém Zepp OS. Aplikácia Zepp App je určená používateľom systémov Android aj iOS.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Amazfit Falcon

  • Dotykové hodinky disponujú presnou dvojpásmovou GPS
  • Na výber z viac ako 150 športových režimov
  • Hodinky dokážu automaticky rozpoznať niektoré športové aj silové aktivity
  • Smartwatch Amazfit Falcon sa ovládajú displejom a štyrmi fyzickými tlačidlami
  • Precízne vyhotovenie s titánovým puzdrom a zafírovým sklíčkom
  • Skvele čitateľný 1,28“ HD AMOLED displej s rozlíšením 416 × 416 px a jemnosťou 326 PPI
  • K dispozícii rozsiahle množstvo ciferníkov
  • Podpora Always-on
  • Amazfit Falcon monitorujú pulzovú frekvenciu a mieru stresu po celý deň
  • Batéria s kapacitou 500 mAh udrží hodinky v chode až 14 dní bežného používania
  • Monitorovanie dĺžky a kvality spánku
  • Sprievodná aplikácia Zepp na prehľadné zobrazenie nameraných hodnôt
  • Kompatibilné so systémami Android a iOS

Špičkové smart hodinky s veľkým HD AMOLED displejom

Všetky funkcie a namerané hodnoty sú prehľadne zobrazené na špičkovom 1,28“ HD AMOLED displeji s jasom dosahujúcim hodnotu až 1 000 nitov. Displej hodiniek Amazfit Falcon má navyše vysokú jemnosť 326 PPI a zobrazuje živé farby. Samotný displej potom chráni zafírové sklíčko s povrchovou úpravou proti zachytávaniu odtlačkov prstov. Oživiť vzhľad hodiniek môžete prostredníctvom veľkého výberu ciferníkov.

Dvojpásmová GPS na presné určenie polohy

O presné určenie polohy sa v hodinkách Amazfit Falcon stará dvojpásmová kruhovo polarizovaná technológia GPS antény. Bez obáv sa môžete vydať na pešiu túru po trase pod korunami stromov, alebo sa na bicykli vydať do práce zahlteným centrom. GPS v hodinkách Amazfit Falcon vždy presne určí vašu polohu. Do hodiniek je možné importovať súbor s trasou z aplikácie Zepp a navigovať sa po nej v reálnom čase. Sledujte svoj pohyb na displeji hodiniek Amazfit Falcon a zobrazte si najkratšiu priamu cestu späť do východiskového bodu vašej cesty.

Vytvorte si vlastné cvičebné plány pre hodinky Amazfit Falcon

Sami seba poznáte najlepšie a preto viete, čo vaše telo potrebuje. Vytvorte si svoj vlastný tréningový plán až pre 11 rôznych športov. Každý tréning je možné rozdeliť do rôznych fáz, pričom každá fáza môže byť opakovaná až 30-krát v rámci jednej šablóny. Priamo v hodinkách Amazfit Falcon môžete vytvárať intervalové tréningové šablóny. Inteligentné hodinky dokážu sledovať počet opakovaní, sérií a dĺžku odpočinku a po tréningu vám aplikácia Zepp ukáže, ktorú svalovú skupinu ste cvičili, aby vám pomohla udržať tréning cielený a efektívny.

Zepp Coach vám pomôže s tréningovým plánom

Smart hodinky Amazfit Falcon využívajú inteligentný tréningový algoritmus využívajúci umelú inteligenciu. Vďaka tomu si môžete zostaviť tréningový plán založený na vašich skúsenostiach a fyzických predpokladoch. Zepp Coach™ sleduje úroveň vašej únavy, kondície aj stav tréningu a dodá vám motiváciu, znalosti a sebadôveru, aby ste zlepšili svoje športové výkony a vybudovali si lepšie fitness návyky.

Pánske smart hodinky Amazfit Falcon disponujú viac ako 150 športovými režimami

Aktívni aj občasní športovci si prídu na svoje vďaka širokému výberu športových aktivít, ktorých je v hodinkách Amazfit Falcon viac ako 150, vrátane silového tréningu, golfového švihu a mnoho ďalších. Pánske smart hodinky sú vhodné aj pre plavcov vďakaodolnosti proti tlaku vody s hodnotou až 20 ATM.Amazfit Falcon navyše dokážu automaticky rozpoznať osem športových aktivít: Vonkajší beh, Beh na bežeckom páse, Chôdza, Chôdza v hale, Vonkajšia jazda na bicykli, Plávanie v bazéne, Veslovací trenažér, Eliptický trenažér a samy ponúknu otvorenie príslušného režimu. Pri silovom tréningu dokážu hodinky Amazfit Falcon počítať opakovanie cvikov, z ktorých väčšina má svoje nastaviteľné varianty v aplikácii Zepp. Tam aj uvidíte, ktorú svalovú skupinu ste trénovali a ako dlho ste cvičili.

Smart hodinky Amazfit Falcon dlho vydržia na jedno nabitie

V smart hodinkách je zabudovaná batéria s kapacitou 500 mAh. Táto kapacita posúva výdrž hodiniek Amazfit až na 14 dní.

  • 14 dní bežného používania
  • 7 dní intenzívneho používania
  • 30 dní v režime úspory batérie
  • 21 hodín s presnou GPS
  • 38 hodín vo vyváženom režime GPS
  • 50 hodín v úspornom režime GPS

Pánske inteligentné hodinky Amazfit Falcon merajú všetko dôležité

V hodinkách Amazfit Falcon je použitý kvalitný biometrický snímač BioTrackerTM 3.0 PPG, ktorý vyniká dvoma LED a dokáže tak zhromaždiť viac dát ako predchádzajúce generácie. K lepšiemu monitorovaniu zdravotných funkcií prispieva aj zdokonalený algoritmus na sledovanie srdcového pulzu. Pánske inteligentné hodinky Amazfit Falcon dokážu detegovať frekvenciu dýchania, saturáciu krvi kyslíkom aj úroveň stresu. Hodinky samozrejme dokážu merať dĺžku a kvalitu vášho spánku so všetkými jeho fázami.Dotykové hodinky Amazfit Falcon po skončení tréningu zhodnotia váš výkon prostredníctvom údajov, ako sú maximálna spotreba kyslíka (VO₂ Max), doba úplnej regenerácie, tréningová záťaž a tréningový efekt, aby vám pomohli pochopiť faktory, ktoré môžu ovplyvniť vašu regeneráciu, pokrok a výkonnosť.

Personalizovaný prehľad zdravotného stavu

So smartwatch Amazfit Falcon budete mať k dispozícii jednoduchý a personalizovaný prehľad o zdravotnom stave pomocou skóre PAI. Ak je jeho hodnota vyššia ako 100, preukázateľne sa znižuje riziko hypertenzie a srdcových ochorení. Navyše sa môžete ihneď po prebudení pozrieť na displej hodiniek Amazfit Falcon, kde uvidíte údaje o vašom spánku, zistíte predpoveď počasia, udalosti v kalendári a mnoho ďalšieho.

Inteligentné pánske hodinky Amazfit Falcon je možné synchronizovať s radom aplikácií

Dáta zo svojich tréningov môžete bez obáv synchronizovať s aplikáciami Strava, Apple Health, Google Fit, Relive a navyše, vďaka partnerstvu medzi Amazfit a Adidas Runtastic, aj s aplikáciou Adidas Running. Inteligentné pánske hodinky Amazfit Falcon sú skrátka skvelým partnerom pre každého.

Prehľadná aplikácia Zepp pre Android aj iOS

Aplikáciu Zepp App je možné nainštalovať na zariadenia Android aj iOS. Následne si môžete prehľadne zobraziť analýzu zdravotných aj cvičebných údajov, prechádzať ciferníky pre hodinky a aktualizovať ich systém. Použitý operačný systém Zepp OS 2.0 podporuje bohatý ekosystém aplikácií pre zábavu aj zdravie. Dočkáte sa intuitívnych interakcií i plynulých animácií, ktoré sú optimalizované s ohľadom na spotrebu energie.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Pánske
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,28 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 49 mm
Materiál puzdra Titán
Farba puzdra Strieborná
Vodotesnosť 200 m (20 ATM)
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 64 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, GPS
Senzory a hardvér Oxymeter, Barometer, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Always On Display, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Detekcia pádu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie, Golfové funkcie

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Zepp OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 15 cm
Max. obvod zápästia 20,5 cm
Typ zapojenia 22mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 720 h (30 d)
Bežná výdrž batérie 336 h (14 d)
Kapacita úložiska 2,3 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Amazfit
Modelový rad Falcon

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  XIfit405b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XIfit405b1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04