Obnoviť stránku

Amazfit Bip U Green

3,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazfit Bip U Green

Inteligentné hodinky Amazfit Bip U – osobný fitness tréner na vašom zápästí

Štýlové inteligentné fitness hodinky Amazfit Bip U Green ponúkajú pokročilé fitness funkcie na sledovanie dennej aktivity vrátane merania pulzovej frekvencie, okysličenia krvi, či monitoringu spánku. K dispozícii je viac ako šesťdesiat prednastavených športových režimov pre maximálne efektívny tréning. U hodiniek Amazfit Bip U určite oceníte aj vodoodolnú konštrukciu (5 ATM), super nízku hmotnosť len 31 gramov, alebo kapacitu batérie až 9 dní.

Prednosti inteligentných hodiniek Amazfit Bip U Green

  • 1,43“ farebný dotykový TFT displej (320 × 302 px)
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Meranie pulzu 24/7, analýza spánku a stresu, meranie okysličenia krvi, hodnotenie PAI, menštruačný cyklus
  • Viac ako 60 športových režimov
  • Vodotesný dizajn 5 ATM (50 m)
  • Batéria vydrží až 9 dní
  • Prijímanie notifikácií z inteligentného telefónu (Android, iOS)
  • Pohodlný silikónový remienok zelenej farby

Smart hodinky Amazfit Bip U majú 1,43“ dotykový TFT displej s ochranným 2,5D sklíčkom

Všetky namerané hodnoty a inteligentné funkcie sú prehľadne zobrazené na farebnom 1,43“ TFT displeji s jemným rozlíšením 320 × 302 px, ktorý chráni 2,5D sklíčko s ochrannou vrstvou proti zachytávaniu odtlačkov prstov. Štýlový vzhľad hodiniek Amazfit Bip U dopĺňa pohodlný silikónový remienok zelenej farby, ktorý je navrhnutý na celodenné nosenie.

Štýlové ciferníky na doladenie vzhľadu inteligentných hodiniek Amazfit Bip U

Vzhľad inteligentných hodiniek Amazfit Bip U môžete dokonale zladiť s vašim štýlom výberom jedného z päťdesiatich prepracovaných grafických ciferníkov s možnosťou nahrania vlastného podkladového obrázka. Smart hodinky Amazfit Bip U navyše podporujú animované ciferníky, vďaka ktorým bude každý pohľad na vaše hodinky jedinečným zážitkom.

Amazfit Bip U ponúkajú viac ako šesťdesiat športových režimov

Inteligentné fitness hodinky Amazfit Bip U ponúkajú viac ako šesťdesiat vstavaných športových režimov navrhnutých pre širokú škálu obľúbených pohybových aktivít. Na základe vašej srdcovej frekvencie hodinky zaznamenávajú údaje o chôdzi, rýchlosti, zmene srdcového pulzu, spálených kalóriách a ďalších kľúčových faktoroch. Amazfit Bip U navyše dokážu rozlíšiť, či cvičíte v zóne spaľovania tukov, alebo v kardiopulmonálnej posilňovacej zóne.

Amazfit Bip U Green

Optický senzor BioTracker™ 2 PPG

Inteligentné hodinky Amazfit Bip U sú vybavené pokročilým optickým senzorom BioTracker™ 2 PPG, ktorý sa postará o presné monitorovanie srdcového pulzu 24 hodín 7 dní v týždni. Hodinky Amazfit Bip U vás navyše upozornia v prípade, že je vaša srdcová frekvencia neobvykle zvýšená.

Amazfit Bip U Green

Smart hodinky Amazfit Bip U zabezpečia meranie okysličenia krvi

Amazfit Bip U umožňujú meranie hodnoty SpO2, ktorá je dôležitá pre športovcov, ktorí sa venujú vysokohorskej turistike, horolezectvu, maratónu, či iným outdoorovým aktivitám. Zmeraním hodnoty okysličenia krvi lepšie porozumiete svojej fyzickej kondícii a môžete udržiavať svoje zdravie pod kontrolou.

Amazfit Bip U Green

Monitoring spánku SomnusCare™

Funkcia SomnusCare™ sa postará o hĺbkové pozorovanie vášho spánku a analýzu jeho jednotlivých fáz (ľahký spánok, hlboký spánok, REM). Smart fitness hodinky Amazfit Bip U priebežne sledujú stav dýchania a poskytujú pokročilú analýzu vrátane návrhov na zlepšenie kvality spánku.

Amazfit Bip U Green

Výpočet hodnoty PAI

Hodnota PAI sa vypočíta pomocou špeciálneho algoritmu s využitím analýzy dát o vašej srdcovej frekvencii, čase cvičenia a ďalších komplexných zdravotných informácií. Výsledkom je tzv. PAI skóre, ktoré poskytuje prehľadné zhodnotenie aktuálneho fyzického stavu, takže sa vďaka hodinkám Amazfit Bip U okamžite dozviete ako na tom ste.

Amazfit Bip U Green

Hodinky Amazfit Bip U umožnia zmerať hladinu stresu

Inteligentné fitness hodinky Amazfit Bip U podporujú funkciu monitorovania stresu a ponúkajú niekoľko dychových cvičení, ktoré vám pomôžu vyrovnať hladinu stresu a naučiť sa relaxovať, ak sa ocitnete pod tlakom.

Amazfit Bip U Green

Sledovanie menštruačného cyklu

Pre používateľky hodiniek Amazfit Bip U je pripravená funkcia sledovania menštruačného cyklu, ktorá umožní do kalendára zaznamenať menštruačné a ovulačné obdobie, na ktoré hodinky s predstihom upozornia.


Inteligentné hodinky Amazfit Bip U sa pýšia vodoodolným dizajnom 5 ATM

Smart fitness hodinky Amazfit Bip U disponujú vodotesným telom, ktoré odolá tlaku vody až 5 ATM, takže ich bez obáv môžete ponoriť do hĺbky až 50 metrov. Sú teda vhodné aj na zaznamenanie vašich plaveckých úspechov.

Smart hodinky Amazfit Bip U s kapacitou batérie až 9 dní

O napájanie inteligentných hodiniek Amazfit Bip U sa stará dobíjacia batéria s kapacitou 225 mAh, ktorá pri bežnom používaní vydrží až 9 dní. Môžete ich teda využívať po celý týždeň bez nutnosti nosiť nabíjačku v taške, či batohu, čo privítate predovšetkým na cestách. Nabitie úplne vybitých hodiniek Amazfit Bip U nezaberie viac ako 2 hodiny.

Praktické funkcie na uľahčenie každodenného života

Spárovaním inteligentných hodiniek Amazfit Bip U s vaším mobilným telefónom prostredníctvom Bluetooth pripojenia získate možnosť priamo na zápästie prijímať upozornenia o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch, naplánovaných udalostiach, či notifikácie zo sociálnych sietí. K dispozícii sú aj praktické nástroje ako je predpoveď počasia, stopky, časovač, budík, či upozornenie na fyzickú neaktivitu. Nechýba ani funkcia na vzdialené ovládanie prehrávača hudby a spúšte fotoaparátu vášho smartfónu.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,43 "
Typ displeja TFT
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 36 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Zelená
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 31 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie, Tenis, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Budík, Dátum, Stopky

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Amazfit OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Zelená
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 15,5 cm
Max. obvod zápästia 21,5 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 216 h (9 d)
Bežná výdrž batérie 120 h (5 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Amazfit
Modelový rad Bip U
Kód:  XI300i17b2
Produktové číslo:  473853

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19