Obnoviť stránku

Amazfit Bip 5 Pastel Pink

4,5 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
89,90 €

Amazfit Bip 5 Pastel Pink

Smart hodinky Amazfit Bip 5 zaujmú väčším displejom a množstvom funkcií

Smart fitness hodinky Amazfit Bip 5 ponúkajú pokročilé fitness funkcie na sledovanie dennej aktivity vrátane merania tepovej frekvencie, okysličenia krvi či monitoring spánku. K dispozícii je viac ako 120 prednastavených športových režimov na maximálne efektívny tréning. Pri hodinkách Amazfit Bip 5 určite oceníte nízku hmotnosť 26 gramov (bez remienka) či dlhú výdrž batérie až 10 dní. Stabilné spárovanie s mobilným telefónom obstaráva Bluetooth 5.2. Smart hodinky sú vybavené mikrofónom aj reproduktorom, takže môžete pohodlne vybaviť prichádzajúce hovory zo svojho zápästia, pokiaľ sú smart hodinky Amazfit Bip 5 aktívne pripojenék mobilnému telefónu.

Smart hodinky Amazfit Bip 5 Pastel Pink a ich kľúčové vlastnosti

  • 1,91-palcový farebný dotykový TFT displej (380 × 320 px)
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.2
  • Displej kryje 2.5D sklíčko s ochranou proti zachytávaniu odtlačkov prstov
  • Smart hodinky majú zabudovaný mikrofón aj reproduktor, vďaka čomu môžete využívať hlasového asistenta alebo prijať prichádzajúci hovor zo spárovaného smartfónu
  • Bohatý systém widgetov a hier na spríjemnenie používania smart hodiniek
  • Meranie tepu 24/7, analýza spánku a stresu, meranie okysličenia krvi, hodnotenie PAI, menštruačný cyklus
  • Viac ako 120 športových režimov
  • Vodotesný dizajn 5 ATM (50 m) s certifikovanou odolnosťou IP68
  • Výdrž 300 mAh batérie je až 10 dní pri bežnom používaní
  • Samotné hodinky vážia iba 26 gramov a dostanete k nim pohodlný a ľahký silikónový remienok
  • Smart hodinky Amazfit majú zabudovanú GPS s podporou 4 satelitných systémov
  • Prijímanie notifikácií z smartfónu (Android, iOS)
  • Sprievodná aplikácia Zepp

Fitness hodinky s 1,91-palcovým dotykovým TFT displejom a ochranným 2,5D sklíčkom

Oproti predchádzajúcej generácii narástol TFT displej na 1,91-palcovú uhlopriečku. Aj preto budú všetky informácie ešte lepšie čitateľné. TFT displej sa postará o detailné zobrazenie plné farieb, a to aj vďaka rozlíšeniu 380 × 320 px s jemnosťou 260 PPI, ktorý chráni 2,5D sklíčko s vrstvou proti zachytávaniu odtlačkov prstov. Štýlový vzhľad fitness hodiniek Amazfit Bip 5 dopĺňa pohodlný silikónový remienok v ružovej farbe, ktorý je navrhnutý na celodenné nosenie. Bez remienka vážia smart hodinky iba 26 gramov.Vzhľad fitness hodiniek Amazfit Bip 5 môžete dokonale zladiť s vašim štýlom výberom jedného z viac ako 70 prepracovaných grafických ciferníkov s možnosťou nahrania vlastného podkladového obrázku.

Fitness hodinky Amazfit Bip 5 ponúkajú viac ako 120 športových režimov

Smart fitness hodinky Amazfit Bip 5 vám poskytnú široký výber športových aktivít, ktoré dokážu monitorovať. Celkom sa môžete tešiť na viac ako 120 vstavaných športových režimov navrhnutých na široké spektrum obľúbených pohybových aktivít. Fitness hodinky Amazfit vedia automaticky rozpoznať 7 rôznych pohybových aktivít, na ktorý vám ponúknu aktiváciu príslušného režimu na displeji. Na základe vašej srdcovej frekvencie hodinky zaznamenávajú údaje o chôdzi, rýchlosti, zmene srdcového tepu, spálených kalóriách a ďalších kľúčových faktoroch. Fitness hodinky Amazfit Bip 5 navyše dokážu rozlíšiť, či cvičíte v zóne spaľovania tukov alebo vkardio-pulmonálnej posilňovacej zóne. Fitness hodinky Amazfit Bip 5 teraz presnejšie zmerajú váš výkon vďaka vlastnej GPS, ktorá podporuje 4 satelitné systémy na presnejšie určenie polohy.

Smart hodinky Amazfit Bip 5 s optickým senzorom BioTracker™ PPG 

Smart hodinky Amazfit Bip 5 sú vybavené pokročilým optickým senzorom BioTracker™ PPG, ktorý sa postará o presné monitorovanie zdravotných ukazovateľov po celý deň. Smart hodinky Amazfit Bip 5 vás upozornia, ak je napríklad hodnota tepovej frekvencie príliš vysoká, alebo naopak hodnota SpO2 veľmi nízka. Zmeraním hodnoty okysličenia krvi lepšie porozumiete svojej fyzickej kondícii a môžete udržiavať svoje zdravie pod kontrolou. Smart fitness hodinky Amazfit Bip 5 podporujú funkciu monitorovania stresu a ponúkajú niekoľko dychových cvičení, ktoré vám pomôžu vyrovnať hladinu stresu a naučiť sa relaxovať, ak sa ocitnete pod tlakom.

Smart hodinky Amazfit monitorujú váš spánok

Smart hodinky Amazfit Bip 5 umožnia monitorovanie vášho spánku a analýzu jednotlivých fáz (ľahký spánok, hlboký spánok, REM). Smart fitness hodinky Amazfit Bip 5 priebežne sledujú stav dýchania a poskytujú pokročilú analýzu vrátane návrhov na zlepšenie kvality spánku. Smart hodinky Amazfit vám dokážu sprostredkovať ucelené dáta o vašom zdraví prostredníctvom systému PAI.  Skóre PAI sa vypočíta pomocou špeciálneho algoritmu s využitím analýzy dát o vašej srdcovej frekvencii, dobe cvičenia a ďalších komplexných zdravotných informáciách. Výsledkom je zhodnotenie aktuálneho fyzického stavu, takže sa vďaka smart hodinkám Amazfit Bip 5 okamžite dozviete, ako na tom ste. 

Fitness hodinky Amazfit Bip 5 majú dlhú výdrž na nabitie

Vo fitness hodinkách je zabudovaná batéria s kapacitou 300 mAh. Táto hodnota poskytuje hodinkám výdrž až na 10 dní bežného používania.

  • 10 dní bežného používania
  • 5 dní intenzívneho používania
  • 26 dní v režime úspory batérie

Smart hodinky Amazfit Bip 5 je možné synchronizovať s množstvom aplikácií

Dáta zo svojich tréningov môžete bez obáv synchronizovať s aplikáciami Strava, Apple Health, Google Fit, Relive a navyše, vďaka partnerstvu medzi Amazfit a Adidas Runtastic, aj s aplikáciou Adidas Running. Smart hodinky Amazfit Cheetah sú skrátka skvelým spoločníkom pre každého.

Praktické funkcie na uľahčenie každodenného života

Spárovaním fitness hodiniek Amazfit Bip 5 s vašim mobilným telefónom prostredníctvom Bluetooth pripojenia, čím získate možnosť priamo na zápästí prijímať upozornenia o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, e-mailoch, naplánovaných udalostiach či notifikácie zo sociálnych sietí. K dispozícii sú aj praktické nástroje, ako je predpoveď počasia, stopky, časovač, budík či upozornenie na fyzickú neaktivitu. Fitness hodinkám Amazfit Bip 5 nechýbajú ani funkcie na vzdialené ovládanie prehrávača hudby a spúšte fotoaparátu vášho smartphonu.

Prehľadná aplikácia Zepp na Android aj iOS

Aplikáciu Zepp App je možné nainštalovať na zariadenia Android aj iOS. Následne si môžete prehľadne zobraziť analýzu zdravotných aj cvičebných údajov, prechádzať ciferníky na hodinky a aktualizovať ich systém. Použitý operačný systém Zepp OS 2.0 podporuje bohatý ekosystém aplikácií na zábavu aj zdravie. Dočkáte sa intuitívnych interakcií i plynulých animácií, ktoré sú optimalizované s ohľadom na spotrebu energie.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Dámske
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Typ displeja LCD
Sklíčko Chemicky tvrdené

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 38,09 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Ružová
Spôsob ovládania Kombinované

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Podpora aplikácie Strava, Tempo
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Hry, Bezdrôtové nabíjanie
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Zepp OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Ružová
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 15,5 cm
Max. obvod zápästia 21 cm
Typ zapojenia 22mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie 240 h (10 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Amazfit
Modelový rad Bip 5
Kód:  XIgt403c3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  485333

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04