Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaErgo CM110 čierny

4,6 46 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
18,90 €

AlzaErgo CM110 čierny

Neposedné káble nemajú šancu

Nenechajte káble, aby sa zmocnili vášho pracoviska a dajte ich do poriadku. S organizérom káblov AlzaErgo CM110 to bude hračka – káble budú usporiadané, budú takmer neviditeľné a chránené pred poškodením. Organizér, ktorý sme navrhli je modulárny, môžete ho teda ľubovoľne predlžovať alebo skracovať, a to úplne bez náradia. Ide o skvelý doplnok k našim stolom AlzaErgo Table.

AlzaErgo CM110

Dokonalý
organizér káblov

AlzaErgo CM110 je ako chrbtica, jednotlivé časti pripomínajú stavce, ktorých vnútorná časť je navyše rozdelená do štyroch kanálov, čo umožňuje prehľadné rozdelenie káblov.
AlzaErgo CM110

Mysleli sme
na každý detail

Jedna strana organizéra je navyše vybavená kovovou základňou zabezpečujúcou stabilitu a to, že sa organizér nebude len tak niekde za stolom hojdať. Vrchná časť sa skrutkami pripevňuje k stolovej doske.
AlzaErgo CM110

Rodina produktov AlzaErgo

Produkty AlzaErgo sme navrhovali tak, aby spĺňali najvyššie štandardy a pomohli vám pracovať aj relaxovať zdravšie a pohodlnejšie. Pri všetkých produktoch AlzaErgo vám môžeme garantovať špičkovú kvalitu každého jednotlivého produktu a poskytnúť nadštandardné služby. Preto vám v prípade poruchy pri väčšine našich produktov ponúkame okamžitú výmenu za nový kus, a to na všetkých pobočkách.
Rodina produktov AlzaErgo

Detailná
špecifikácia

  • Organizér káblov na pracovné stoly
  • Možno spracovať a predlžovať úplne bez náradia
  • Vnútorná časť rozdelená do štyroch kanálov
  • Kovová základňa
  • Materiál: ABS, oceľ
  • Rozmery: 1300 × 67 × 35 mm
  • Farba: čierna 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Čierna

Charakteristika

Typ Priechodka
Počet kusov v balení 1 ks

Konštrukcia

Materiál Plast, Kov
Spôsob prichytenia Do stola
Celková dĺžka 130 cm
Kód:  AEY0650f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  APW-EGCMS110B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17