Obnoviť stránku

Alzátka

4,3 219 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alzátka

Alzátka, to sú štýlové bezdrôtové slúchadlá pre všestranné použitie. Majú kvalitný dielenský dizajn, špičkový zvuk a integrovaný mikrofón. Zabudnite na zväzujúce káble a užite si voľnosť pri pohybe, akú dáva bezdrôtové pripojenie Bluetooth 4.0.


Kľúčové vlastnosti:

  • Podpora aptX kodeku
  • Čistý zvuk
  • Vstavaný mikrofón s redukciou šumu a potlačením okolitého hluku
  • Multi-point pre pripojenie 2 mobilných telefónov

Verné zvukové podanie

Verné zvukové podanie má na starosti pokročilá čipová súprava s podporou aptX kodeku, ktorý je vhodný pre bezdrôtové pripojenie. Umožňuje totiž rýchly prenos zvuku s širokým dynamickým rozsahom. Súčasťou slúchadiel je integrovaný mikrofón so schopnosťou redukovať šum a okolitý hluk vďaka technológii CVC 6.0. Obe strany sa teda budú počuť úplne zreteľne. Slúchadlá podporujú funkciu Multi-point pre pripojenie dvoch mobilných telefónov naraz.

Dlhá výdrž jedno nabitie

Slúchadlá so zdrojom hudby spárujete pomocou Bluetooth s dosahom až 10 metrov. Vstavaná 80 mAh lítium-iónová batéria udrží slúchadlá v chode až 4,5 hodiny pre ničím nerušené počúvanie. Rovnaká hodnota platí aj pre dĺžku hovoru, v pohotovostnom režime vydrží až 180 hodín. Nabíjanie je riešené cez USB konektor. Kúpte si kvalitné štýlové slúchadlá priamo od Alzáka a užite si kvalitné a pohodové počúvanie!


Doplňujúce informácie:

Technické údaje:
Bluetooth verzie 4.0
Podpora profilov: HFP, HSP, AVRCP, A2DP
Dosah: 10 m

Batéria:
Typ: Lítium-ión
Kapacita: 80 mAh
Doba prehrávania: 4,5 h
Doba hovoru: 4,5 h
Pohotovostný režim: až 180 h

Fyzické údaje:
Rozmery: 40×24×32 mm
Hmotnosť: 16,4 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  CEL100x1
Produktové číslo:  1503-061
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13