Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPower Metal Plates XMP100

4,7 109 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
Super cena
4,69 €

AlzaPower Metal Plates XMP100

Náhradné kovové doštičky
pre magnetické držiaky

Zakúpili ste si niektorý z našich magnetických držiakov AlzaPower a potrebujete náhradné kovové doštičky alebo využívate viac zariadení na jednom držiaku? Stačí si zakúpiť túto sadu AlzaPower Metal Plates XMP100 a máte po starostiach. Okrem doštičiek nájdete v balení tiež ochranné fólie.

AlzaPower Metal Plates XMP100

Dvojaký spôsob použitia

AlzaPower Metal Plates

Doštičku AlzaPower Metal môžete za využitia fólie prilepiť priamo na telefón, prípadne ju vložiť medzi prístroj a zadný kryt. Túto sadu môžete samozrejme využiť s akýmkoľvek iným magnetickým držiakom.
AlzaPower Metal Plates XMP100

Go green
with Alza

Sme šetrní k životnému prostrediu, a preto naše produkty dodávame v recyklovateľnom frustration-free balení. Buďte green s AlzaPower.

AlzaPower Metal Plates XMP100
AlzaPower Metal Plates XMP100

Rodina produktov AlzaPower

Produkty AlzaPower sme navrhovali tak, aby spĺňali najvyššie štandardy. Aj vďaka tomu môžeme garantovať špičkovú kvalitu každého jednotlivého produktu a poskytnúť nadštandardné služby. Preto vám v prípade poruchy u väčšiny našich produktov ponúkame okamžitú výmenu za nový kus, a to na všetkých pobočkách.

AlzaPower Metal Plates XMP100

Detailná
špecifikácia

  • Balenie obsahuje: 2× guľatá doštička 42 mm (lepiaca), 2× obdĺžniková doštička 65 × 45 mm (nelepiaca, pod kryt) a 2× ochranná fólia
  • Náhradné kovové doštičky na prichytenie k magnetickému držiaku
  • Ideálne na striedanie viacerých zariadení na jednom držiaku

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Magnetický
Kód:  APWPH0910
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  APW-PHXMP01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09