Obnoviť stránku

AlzaPower Metal Plates XMP100

4,7 107 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
Super cena
4,69 €

AlzaPower Metal Plates XMP100

Náhradné kovové doštičky
pre magnetické držiaky

Zakúpili ste si niektorý z našich magnetických držiakov AlzaPower a potrebujete náhradné kovové doštičky alebo využívate viac zariadení na jednom držiaku? Stačí si zakúpiť túto sadu AlzaPower Metal Plates XMP100 a máte po starostiach. Okrem doštičiek nájdete v balení tiež ochranné fólie.

AlzaPower Metal Plates XMP100

Dvojaký spôsob použitia

AlzaPower Metal Plates

Doštičku AlzaPower Metal môžete za využitia fólie prilepiť priamo na telefón, prípadne ju vložiť medzi prístroj a zadný kryt. Túto sadu môžete samozrejme využiť s akýmkoľvek iným magnetickým držiakom.
AlzaPower Metal Plates XMP100

Go green
with Alza

Sme šetrní k životnému prostrediu, a preto naše produkty dodávame v recyklovateľnom frustration-free balení. Buďte green s AlzaPower.

AlzaPower Metal Plates XMP100
AlzaPower Metal Plates XMP100

Rodina produktov AlzaPower

Produkty AlzaPower sme navrhovali tak, aby spĺňali najvyššie štandardy. Aj vďaka tomu môžeme garantovať špičkovú kvalitu každého jednotlivého produktu a poskytnúť nadštandardné služby. Preto vám v prípade poruchy u väčšiny našich produktov ponúkame okamžitú výmenu za nový kus, a to na všetkých pobočkách.

AlzaPower Metal Plates XMP100

Detailná
špecifikácia

  • Balenie obsahuje: 2× guľatá doštička 42 mm (lepiaca), 2× obdĺžniková doštička 65 × 45 mm (nelepiaca, pod kryt) a 2× ochranná fólia
  • Náhradné kovové doštičky na prichytenie k magnetickému držiaku
  • Ideálne na striedanie viacerých zariadení na jednom držiaku

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Magnetický
Kód:  APWPH0910
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  APW-PHXMP01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13