Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPower AluCore Lightning MFi

4,8 1 537 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AlzaPower AluCore Lightning MFi

Made for iPhone (MFI)

Ak chcete mať istotu maximálneho výkonu a kompatibility, je nutné používať výhradne certifikovaný kábel typu MFI. Spoločnosť Apple je v tejto oblasti maximálne prísna a my máme radosť, že kábel radu AlzaPower túto certifikáciu spĺňa.


AlzaPower Lightning kábel s certifikáciou Apple MFI

Dátový kábel AlzaPower Lightning MFI konečne vyrieši všetky problémy s nabíjaním iPhonov alebo iPadov. Na rozdiel od väčšiny káblov totiž spĺňa prísnu certifikáciu Apple MFI. Samozrejmosťou je potom podpora rýchleho nabíjania vášho Apple zariadenia.

Dátový kábel AlzaPower


AlzaPower Lightning MFi, ohybný kábel

Nabíjací kábel, ktorý konečne vydrží

Pri návrhu kábla sme využívali všetky naše skúsenosti z každodennej praxe. Preto vám môžeme garantovať, že náš dátový kábel AlzaPower Lightning vydrží až 8 000 ohybov v kritickom mieste priamo za konektorom. Vďaka tomu nemá na slovenskom trhu konkurenciu.


Dátový a nabíjací kábel AlzaPower, vnútorná konštrukcia

Vodiče samotného kábla sú vyrobené z prvotriednej pocínovanej medi v špecifikácii 24 AWG (American Wire Gauge). Rozhodne sa nezabudlo ani na izoláciu vodičov, na ktorú sa použilo kvalitné PVC zaručujúce maximálnu ohybnosť aj odolnosť. Na vonkajší oplet kábla sme po dlhšom testovaní zvolili balistický nylon so životnosťou až 10 000 ohybov.

Značkový kábel radu AlzaPower

Je určený pre Apple iPhone, iPad, iPod a ďalšie zariadenia s konektorom Apple Lightning. Počas používania potom iste oceníte prítomnosť praktickej sťahovacej pásky, s ktorej pomocou sa vám dlhý kábel nebude zbytočne zamotávať.


AlzaPower Lightning MFi

Kľúčové vlastnosti dátového kábla AlzaPower Lightning MFI

  • Oficiálna certifikácia Apple MFI
  • Konektory: USB-A <-> Lightning
  • V balení praktická sťahovacia páska
  • Podpora rýchleho nabíjania
  • Určené pre Apple iPhone, iPad, iPod a ďalšie zariadenia s konektorom Apple Lightning

Kód:  NADAEY0501
Produktové číslo:  NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12