Obnoviť stránku

AlzaErgo Riser Modus ER440 čierny

4,9 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
32,90 €

AlzaErgo Riser Modus ER440 čierny

Šikovný pomocník do každej kancelárie

Modulárny policový regál AlzaErgo Riser Modus ER440 je skvelým pomocníkom do kancelárie. Poskytuje veľa úložného priestoru, inteligentných priehradiek a vďaka kolieskam (dve uzamykateľné) je kedykoľvek pripravený na premiestnenie. Dokonale premyslený modulárny systém vám umožní jeho ľubovoľné prispôsobenie – upravenie výšky jednotlivých políc alebo tiež odobratie celej jednej police.

AlzaErgo Riser Modus ER440


Dômyselné rozvrhnutie
priestoru


Dve police ponúkajú veľa miesta a nosnosť 10 kg/polica. Navyše každá z nich na boku disponuje priestorom na kancelárske potreby a iné drobné predmety. Predný slot možno využiť aj ako stojan na telefón alebo tablet.

AlzaErgo Riser Modus ER440

Premyslený
do každého detailu

Pod vrchnou policou sa navyše nachádza výsuvná zásuvka s ďalším úložným priestorom na dokumenty a ďalšie veci. Systém na usporiadanie káblov elegantne skryje všetky káble v prípade, že na stojane AlzaErgo Riser Modus ER440 budete mať umiestnenú tlačiareň alebo iné zariadenie.
AlzaErgo Riser Modus ER440

Rodina produktov AlzaErgo

Produkty AlzaErgo sme navrhovali tak, aby spĺňali najvyššie štandardy a pomohli vám pracovať aj relaxovať zdravšie a pohodlnejšie. Pri všetkých produktoch AlzaErgo vám môžeme garantovať špičkovú kvalitu každého jednotlivého produktu a poskytnúť nadštandardné služby. Preto vám v prípade poruchy pri väčšine našich produktov ponúkame okamžitú výmenu za nový kus, a to na všetkých pobočkách.
Rodina produktov AlzaErgo

Modulárny systém

Modulárny systém AlzaErgo Riser Modus otvára celú plejádu možností. Pozrite sa aj na ďalšie varianty a zostavte z políc, zásuviek a nastaviteľných nožičiek podstavec pod monitor, objemnú kartotéku, alebo regál na kolieskach. Ľubovoľne kombinujte a dokonale prispôsobte kanceláriu svojim potrebám.

Detailná
špecifikácia

  • Modulárny stojan – policový regál si možno jednoducho prispôsobiť
  • 2 police
  • Štyri kolieska, toho dve uzamykateľné
  • Po bokoch úložný priestor na kancelárske potreby
  • Zásuvka na dokumenty
  • Systém na organizáciu káblov
  • Prednú stranu možno využiť ako stojan na telefón alebo tablet
  • Materiál: ABS
  • Rozmery: 500 × 330 × 635 mm
  • Nosnosť: 10 kg/polica

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Materiál Plast
Maximálna nosnosť 20 kg
Výbava Police
Vlastnosti S priehradkami

Rozmery

Šírka 50 cm
Výška 37 cm
Hĺbka 33 cm
Kód:  AEY0763
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  APW-EGER440B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16