Obnoviť stránku

AlzaErgo Riser Modus ER410 čierny

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
21,90 €

AlzaErgo Riser Modus ER410 čierny

Modulárny podstavec AlzaErgo na viacúčelové použitie

Viacúčelový podstavec pod monitor AlzaErgo Riser Modus ER410 vám umožní dosiahnuť optimálnu výšku monitora a navyše ponúkne množstvo odkladacieho miesta. Modulárny systém podstavca umožňuje precízne vyladenie výšky pre každého používateľa tak, aby bol monitor v ideálnom pozorovacom uhle.

Množstvo odkladacích
plôch


Pod podstavcom AlzaErgo sa nachádza veľa miesta napríklad pre notebook alebo dokumenty. Iste oceníte aj systém na organizáciu káblov.

AlzaErgo slúži aj ako stojan na telefón

Na boku každej strany sa nachádza slot na drobné kancelárske potreby a predmety. Priehradku na čelnej strane využijete ako stojan na telefón alebo tablet. Nechýbajú ani penové podložky chrániace povrch pracovnej plochy pred poškriabaním. Podstavec AlzaErgo Riser Modus ER410 môžete využiť napríklad aj pod tlačiareň.

Rodina produktov AlzaErgo

Produkty AlzaErgo sme navrhovali tak, aby spĺňali najvyššie štandardy a pomohli vám pracovať aj relaxovať zdravšie a pohodlnejšie. Pri všetkých produktoch AlzaErgo vám môžeme garantovať špičkovú kvalitu každého jednotlivého produktu a poskytnúť nadštandardné služby. Preto vám v prípade poruchy pri väčšine našich produktov ponúkame okamžitú výmenu za nový kus, a to na všetkých pobočkách.

Modulárny systém

Modulárny systém AlzaErgo Riser Modus otvára celú plejádu možností. Pozrite sa aj na ďalšie varianty a zostavte z políc, zásuviek a nastaviteľných nožičiek podstavec pod monitor, objemnú kartotéku, alebo regál na kolieskach. Ľubovoľne kombinujte a dokonale prispôsobte kanceláriu svojim potrebám.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Detailná
špecifikácia

  • Nastaviteľný podstavec pod monitor alebo tlačiareň
  • Modulárny systém – možno prispôsobiť výšku
  • Vhodný pre 13" až 32" monitor
  • Protišmykové podložky
  • Úložný priestor na drobné kancelárske potreby
  • Systém na organizáciu káblov
  • Prednú stranu možno využiť ako stojan na telefón alebo tablet
  • Materiál: ABS
  • Rozmery: 500 × 330 × 168 mm
  • Nosnosť: 10 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Materiál Plast
Maximálna nosnosť 10 kg
Výbava Zásuvky, Police
Vlastnosti Výškovo nastaviteľný

Rozmery

Šírka 50 cm
Výška 16,8 cm
Hĺbka 33 cm
Kód:  AEY0760
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  APW-EGER410B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18