Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaErgo HS100S strieborný

4,8 24 hodnotení
Super cena
18,90 €

AlzaErgo HS100S strieborný

AlzaErgo

Štýlový hliníkový držiak na slúchadlá

Tento stojan na slúchadlá je navrhnutý tak, aby vám uvoľnil miesto na pracovnom stole. Vešiak na slúchadlá AlzaErgo HS100S disponuje silikónovou opierkou, ktorá zabraňuje skĺznutiu slúchadiel. Samozrejmosťou je potom základňa s protišmykovými nožičkami pre maximálnu stabilitu.

AlzaErgo HS100S
AlzaErgo HS100S

Na stole sa bude vynímať

Stojan na slúchadlá AlzaErgo HS100S zaujme aj ľahkou hliníkovou konštrukciou v striebornej farbe, vďaka ktorej sa stane ozdobou každého stola.

AlzaErgo HS100S

Detailná špecifikácia

Praktický vešiak na slúchadlá

Silikónová opierka zamedzujúca skĺznutiu slúchadiel

Základňa s protišmykovými nožičkami

Ľahká hliníková konštrukcia

Rozmery: 98 × 100 × 276 mm

Farba: strieborná

Rodina produktov AlzaErgo

Produkty AlzaErgo sme navrhovali tak, aby spĺňali najvyššie štandardy a pomohli vám pracovať aj relaxovať zdravšie a pohodlnejšie. Pri všetkých výrobkoch AlzaErgo môžeme zaručiť najvyššiu kvalitu každého výrobku a poskytovať špičkový servis. Preto vám v prípade poruchy pri väčšine našich produktov ponúkame okamžitú výmenu za nový kus, a to na všetkých pobočkách.

Rodina produktů AlzaErgo

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Protišmykové vyhotovenie
Typ držiaka Stolný

Materiál

Materiál Hliník

Rozmery

Výška 27,6 cm
Šírka 9,8 cm
Hĺbka 10 cm

Farba

Farba Strieborná
Kód:  AEY0895
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  APW-EGHS100S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11