Obnoviť stránku

AlzaErgo FC220 biely

Príslušenstvo k tovaru

AlzaErgo FC220 biely

Doplní chýbajúci úložný priestor

Chýba vám pri pracovnom stole či v kancelárii úložný priestor? Vyriešte tento nedostatok jednoducho pomocou mobilného zásuvkového kontajnera AlzaErgo FC220 s dvoma zásuvkami. Kontajner sa zmestí pod väčšinu pracovných a polohovacích stolov, prípadne ho môžete postaviť voľne do priestoru. AlzaErgo FC220 je skvelým doplnkom aj pre naše stoly AlzaErgo Table.

AlzaErgo FC220


Veľmi kvalitné
vyhotovenie


Korpus a čelá zásuviek kontajnera AlzaErgo FC220 sú vyrobené z laminovanej drevotrieskovej dosky v bielej farbe – vďaka tomuto univerzálnemu vyhotoveniu je možné kontajner použiť takmer kdekoľvek. Konštrukcia samotných zásuviek je potom zhotovená z ocele s práškovým lakovaním. Štyri nylonové kolieska tlmia nárazy, sú šetrné k podlahe a uľahčujú premiestňovanie kontajnera.

AlzaErgo FC220

Majte svoje dokumenty
v bezpečí

Príjemným bonusom kontajnera AlzaErgo FC220 je uzamykací mechanizmus, vďaka ktorému budú vaše dôverné dokumenty v úplnom bezpečí, súčasťou balenia sú dva kľúče. Spodná zásuvka je prispôsobená predovšetkým na ukladanie zakladačov.
AlzaErgo FC220

Rodina produktov AlzaErgo



Produkty AlzaErgo sme navrhovali tak, aby spĺňali najvyššie štandardy a pomohli vám pracovať aj relaxovať zdravšie a pohodlnejšie. Pri všetkých výrobkoch AlzaErgo môžeme zaručiť najvyššiu kvalitu každého výrobku a poskytovať špičkový servis. Preto vám v prípade poruchy pri väčšine našich produktov ponúkame okamžitú výmenu za nový kus, a to na všetkých pobočkách.

AlzaErgo FC220

Detailná
špecifikácia

  • Dvojzásuvkový kontajner pod pracovný stôl
  • Oceľová konštrukcia zásuviek s práškovým nástrekom
  • Korpus a čelá zásuviek z laminovanej drevotriesky (12 a 16 mm)
  • Nylonové kolieska tlmiace nárazy
  • Uzamykací mechanizmus s dvoma kľúčmi
  • Rozmery: 383 × 440 × 421 mm
  • Materiál: MDF a oceľ
  • Farba: biela

Parametre a špecifikácia

Materiál a vzhľad

Materiál MDF, Oceľ
Povrchová úprava Mat

Rozmery

Šírka 38,3 cm
Výška 44 cm
Hĺbka 42,1 cm

Vybavenie

Vybavenie S kolieskami, So zásuvkami
Počet zásuviek 2

Funkcie

Funkcie Uzamykateľné
Kód:  AEY0604d
Produktové číslo:  APW-EGFC220W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02