Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaCafé, zrnková, 1 000 g

4,6 304 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
19,60 €
Pri kúpe 1 ks 19,60 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 18,73 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 18,29 €/ks

AlzaCafé, zrnková, 1 000 g

AlzaCafé

Starostlivo vybraná vlastná zmes 100 % Arabic

V spolupráci s kvalitnými pražiarňami sa nám podarilo vybrať úplne unikátnu zmes 100 % Arabic pôvodom z Južnej a Strednej Ameriky – Santos Alta Mogiana (Brazília), Costarica San Rafel, Columbia Excleso a Honduras, čo sú tradičné lokality na pestovanie a vďaka tomu dosahujú kávové zrná najvyššiu kvalitu s množstvom defektov pod 1 %. Ide tak o úplne vyváženú, plnú, stredne praženú kávu s nízkou kyslosťou, ktorá vyniká predovšetkým svojou čokoládovou chuťou s vôňou po lieskovom oriešku. Káva AlzaCafé je vždy čerstvo pražená na základe aktuálneho dopytu, a preto vám garantujeme, že sa k vám dostane v úplne ideálnej kondícii.

Káva AlzaCafé, zrnková, 1000g

Káva AlzaCafé, zrnková, 1000g

Pôvod

Južná a Stredná Amerika

Káva AlzaCafé, zrnková, 1000g

Intenzita

4/5

Káva AlzaCafé, zrnková, 1000g

Stupeň praženia

stredný

Káva AlzaCafé, zrnková, 1000g

Chuťový profil

čokoláda, lieskový oriešok

Káva AlzaCafé, zrnková, 1000g

Káva s vyváženou chuťou a nízkou kyslosťou

Zrnková káva AlzaCafé je univerzálna a vhodná do všetkých domácich automatických pákových kávovarov a prekvapkávačov. Perfektne sa hodí najmä na prípravu lahodného espressa, prekvapkávanej kávy a ďalších vašich obľúbených kávových nápojov. Radosť vám bude robiť nielen doma, ale vďaka svojej vyváženej chuti a nízkej kyslosti ju bez obáv môžete používať do kávovaru v kancelárii, kde sa pohybujú ľudia s rôznymi chuťami. Pokiaľ budete pripravovať kávu AlzaCafé inými spôsobmi (V60, chemex), dbajte na správny pomer vody a kávy (15:1) a teplotu vody, ktorá by mala byť 93 °C.

Káva AlzaCafé, zrnková, 1000g

S AlzaCafé budete mať vždy po ruke čerstvú kávu

Na zachovanie jedinečnej chuti a arómy je žiaducu kávu vhodne skladovať v správnom obale. Preto sú naše kávy dodávané v nepriehľadnom, vzduchotesnom balení s jednostranne priepustným ventilom. Ten umožňuje, aby sa mohli plyny, uvoľňujúce sa z kávy po pražení, dostať von. Žiadny vzduch ale nepustí dovnútra. Vďaka tomuto baleniu tak káva AlzaCafé zostane čerstvá aj niekoľko mesiacov. Kávu skladujte v suchu a chlade.

Káva AlzaCafé, zrnková, 1000g

Objavte s nami svet kávy

Túto zmes 100 % Arabic ponúkame aj v 250g balení. Našim cieľom je ponúkať nielen cenovo dostupnú kávu, ktorá svojou vyváženou chuťou poteší širokú škálu bežných používateľov, ale tiež sa zameriavame na prémiové kávy pre skutočných fajnšmekrov. V našej ponuke tak nájdete single origin kávy z Latinskej Ameriky – vďaka AlzaCafé nejdete aj vy svoju obľúbenú kávu jedinečných chutí. Prežívajte každý deň nezabudnuteľné zážitky z vysoko akostnej a čerstvo praženej kávy!

Káva AlzaCafé, zrnková, 1000g

Detailné špecifikácie zrnkovej kávy AlzaCafé 100 % Arabica, 1 000 g

Unikátna zmes 100 % Arabic

Pôvod z Južnej a Strednej Ameriky – Santos Alta Mogiana (Brazília), Costarica San Rafel, Columbia Excleso a Honduras

Kávové zrná najvyššej kvality s množstvom defektov pod 1 %

Úplne vyvážená, plná, stredne pražená káva s nízkou kyslosťou

Čokoládová chuť s vôňou po lieskovom oriešku

Pomaly pražená (12 – 14 minút)

Vhodná do všetkých domácich automatických aj pákových kávovarov či prekvapkávačov

Dodávané v nepriehľadnom, vzduchotesnom balení s jednostranne priepustným ventilom

AlzaCafé prinesie radosť z kvalitnej chuti

Zrnková káva AlzaCafé si získala ako našich zamestnancov, tak aj tisíce zákazníkov. Vychutnať si ju môžete nielen na našich predajniach, ale aj v pokoji domova kedykoľvek dostanete chuť – káva AlzaCafé je vždy dostupná a čerstvo pražená. Neustále rastúca ponuka zahŕňa rokmi preverenú, perfektne vyladenú zmes káv z niekoľkých krajín pôvodu, ale aj výberové varianty pre milovníkov jemných chuťových nuáns. Zároveň robíme všetko pre to, aby výroba našich produktov nemala negatívny vplyv na ekológiu a prírodu, vďaka čomu sú naše kávy udržateľnejšie.

Zloženie

100% Arabica

Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy Zrnková
Spôsob prípravy Na espresso, Na filtrovanú kávu, Vhodné pre plnoautomatické kávovary

Druh kávy

Stupeň praženia Stredný
Druh kávy 100% Arabica
Pôvod Brazília, Costa Rica, Honduras, Kolumbia
Miesto praženia Česká republika

Hmotnosť

Hmotnost balení 1 000 g
Kód:  ALZcafe01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ALZcafe01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12