Obnoviť stránku

Alza TopOffice Profi W10 Pro

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alza TopOffice Profi W10 Pro


Potrebujete pracovnú stanicu s nekompromisným výkonom? Potom je špeciálne nakonfigurovaný stolový počítač Alza TopOffice Pro tou správnou voľbou. Kombinácia procesora Intel Xeon a grafickej karty Nvidia Quadro prináša neskutočné množstvo výkonu, ktorý môžete využiť pri práci i hraní hier. Táto zostava si bez zaváhania poradí s najnáročnejšími grafickými programami, 3D modelovaním a podobne náročnými operáciami. Štvorjadrový procesor je taktovaný na frekvencii 3,4 GHz, pričom je schopný automatického pretaktovania na 4 GHz. V kancelárskom prostredí iste oceníte aj Blu-ray napaľovačku a prítomnosť operačného systému Windows 10 Pro.


Ultimátny výkon

Rýchly procesor a výkonná grafická karta je skvelým základom na využitie počítača pri práci s grafikou alebo hraní náročných hier. Dôležitý je samozrejme dostatok operačnej pamäte, pričom táto zostava disponuje 32 GB DDR4 operačnej pamäte. Ako úložisko slúži kombinácia SSD a HDD disku. SSD so skvelou kapacitou 256 GB zaistí bleskový chod systému a HDD s kapacitou 4 TB ponúka naozaj dostatok priestoru na uloženie vašich projektov.

ultimátnej výkon
Skvelý pre prácu

Skvelý na prácu

Vďaka obrovskej porcii výkonu, ktorým zostava disponuje je ideálnym počítačom do projekčných a dizajnérskych kancelárií. Grafická karta je optimalizovaná na maximálnu produktivitu na prácu v CAD a DCC programoch. Na ukladanie vašich projektov slúži úložisko s vysokou kapacitou a zároveň iste oceníte Blu-ray napaľovačku, vďaka ktorej budete môcť jednoducho vytvorené projekty zdieľať so zákazníkmi či kolegami.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Pro

Použitie

Typ zostavy Výkonný

Procesor

Rad procesora Intel Core i7
Model procesora Intel Core i7 6700 Skylake
Frekvencia procesora 3,4 GHz (3 400 MHz)
Core Boost Frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Max TDP 80 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA Quadro
Model grafickej karty K2200

Grafická karta

Počet stream procesorov 640×

Základná doska

Sloty pre prídavné karty PCI Express x1, PCI Express x4, M.2

Disk

Kapacita úložiska (celková) 2 256 GB (2,26 TB)
Typ úložiska SSD + HDD

Výbava

Základná výbava Optická mechanika

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 32 GB
Typ pamäte DDR4
Kód:  ALZT06i7f6
Produktové číslo:  AZSTO7H

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17