Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ALZA pamätný strieborňák 20 rokov Alza.cz 1 OZ, hmotnosť 31.1g

5,0 18 hodnotení

ALZA pamätný strieborňák 20 rokov Alza.cz 1 OZ, hmotnosť 31.1g

Unikátny pamätný medailón z certifikovaného rýdzeho striebra vydaný v limitovanej edícii pri príležitosti 20 rokov Alza.cz na trhu. K medailónu je dodávaný certifikát pravosti Štátnej tlačiarne cenín s.p. potvrdzujúci jeho parametre. Strieborňák z rýdzeho striebra je originálnym a hodnotným darčekom vhodným na každú príležitosť. Zároveň získava v budúcnosti na svojej hodnote, je teda vhodným zberateľským darčekom. Môžete ho venovať svojim blízkym, ktorých zaručene potešíte.
Ak chcete darovať tento strieborňák už dnes, vytlačte si darčekový certifikát a venujte ho svojim najbližším. Medailón je uložený v priehľadnej ochrannej plastovej kapsli na bezpečnú manipuláciu. Tesný uzáver bráni prenikaniu vzdušnej vlhkosti dovnútra a chráni ho.

!!! Medailón nikdy nevyberajte z ochrannej kapsule, v ktorej sa predáva. Môže dôjsť k poškodeniu. Aj minimálne poškodenie alebo odtlačky prstov môžu znížiť jeho kvalitu !!!

Vlastnosti medailónu

  • Autor: Karel Plíva
  • Rytec: MgA. Miroslav Schovanec, DiS.
  • Razba: Pražská mincovňa
  • Priemer: 37 mm
  • Hmotnosť: 31.1 g
  • Rýdzosť: 999/1000 Ag (rýdze striebro)
  • Hrana: hladká
  • Limit prevedenie bk: 5000 ks

Stříbrná pamětní Alza mince 20 let Alza.cz

Limitovaná edícia

Na lícnej strane je vyobrazený obľúbený maskot firmy - mimozemšťan Alza. Po okraji medailónu je nápis "Najspoľahlivejší internetový obchod Alza.cz a letopočet 1994 - 2014".
Tento strieborňák razila Pražská mincovňa a pri hornom okraji nechýba jej originálna značka. Autorom je Karel Plíva, ktorého značka je vyobrazená pod lakťom maskota Alzy.

Stříbrná pamětní Alza mince 20 let Alza.cz

Symbol spoločnosti Alza.cz

Stříbrná pamětní Alza mince 20 let Alza.cz

Hodnotné a efektné prevedenie

Rýdze striebro s hmotnosťou 31 g

Na rubovej strane je pri hornom okraji nápis "20 ROKOV", uprostred sa nachádza dobre známe logo Alza.cz. po ľavej strane sa nachádza česká vlajka, napravo potom neustále stúpajúci graf vývoja obratu s letopočtom 94 - 14. Pri spodnom okraji nemožno prehliadnuť rýdzosť kovu a hmotnosť.

Darovací certifikát

Chcete darovať tento unikátny strieborňák z limitovanej edície svojim blízkym ešte dnes? Vytlačte si darovací certifikát, vyplňte svoje meno a komu ho venujete.

Stříbrná pamětní Alza mince 20 let Alza.cz

Darček, ktorý poteší

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vlastnosti

Razba Pražská mincovňa
Rýdzosť 999/1000 Ag (rýdze striebro)
Priemer 37 mm
Hmotnosť 31,1 g
Limitovaná edícia 5000 ks

Určenie

Určenie Unisex

Typ šperku

Typ šperku Mince

Materiál

Materiál Striebro
Rýdzosť Striebro 999/1000
Hmotnosť šperku 31,10 g
Povrchová úprava Postriebrenie
Kód:  MA006a
Produktové číslo:  ALZ-MEDAL-20-1OZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12