Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza Individual

Alza Individual

PC Alza.cz je ideálnou voľbou do kancelárie alebo na domáci stôl. Stavia na spoľahlivé, rýchle komponenty, poteší aj pomerom ceny k výkonu. Patrí medzi stroje určené na tie najťažšie úlohy a vyhovuje aj veľmi náročným používateľom. Základom univerzálneho PC Alza Individual je procesor Intel Core i9 ktorému sekunduje náležite veľká operačná pamäť. Na výkone sa tiež podieľa samostatná grafická karta, ktorá pomáha pri práci s videom aj grafickými programami. Pri práci budete spokojní aj s rýchlosťou disku, SSD disk dokáže pracovať bezkonkurenčnou rýchlosťou, prístup k dátam a chod celého systému bude naozaj rýchly. Všetko chráni skriňa typu Midi Tower s dostatočným priestorom aj na ďalšie konfigurácie.

Podstatné parametre počítača Alza Individual

  • Počítač Alza.cz má inštalovanú operačnú pamäť s veľkosťou 32 GB
  • Alza Individual má vo výbave procesor Intel Core i9-10850K
  • Rýchly SSD disk poslúži kapacitou 1000 GB
  • Grafická karta NVIDIA Quadro RTX 4000 s pamäťou 8 GB
  • Bezdrôtové pripojenie k internetu vďaka WiFi modulu
  • Počítač Alza Individual nemá operačný systém

Aký procesor a disk sa skrývajú v počítači Alza Individual?

Základom výkonu tohto modelu počítača je desaťjadrový procesor Intel Core i9-10850K, ktorý pracuje na frekvencii 3,6 GHz. Jeho maximum v režime Turbo Boost je až 5,2 GHz. Zárukou pohodlnej a rýchlej práce je pamäť RAM typu DDR4 s nadštandardnou veľkosťou 32 GB. Počítač Alza Individual vám poskytne 1000 GB miesta na inštaláciu všetkých potrebných programov aj na vaše dáta. Tešiť sa môžete na SSD disk s veľmi dobrou spoľahlivosťou. Oproti klasickým pevným diskom nemá mechanické časti, takže má vyššiu rýchlosť aj odolnosť proti otrasom. Grafickú stránku veci má v stolovom PC Alza Individual na starosti NVIDIA Quadro RTX 4000 s pamäťou 8 GB na rýchly chod náročných programov.

Na pripojenie ďalších zariadení slúži PC Alza.cz dostatočná sada konektorov. Výbavu ešte spestruje Bluetooth. Stolný počítač využíva operačný systém Bez operačného systému. PC je dodávaný bez operačného systému, pri jeho výbere sa môžete riadiť svojimi požiadavkami.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Použitie

Typ zostavy Výkonný

Procesor

Rad procesora Intel Core i9
Model procesora Intel Core i9-10850K
Frekvencia procesora 3,6 GHz (3 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 5,2 GHz (5 200 MHz)
Max TDP 125 W

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA Quadro
Model grafickej karty RTX 4000

Grafická karta

Počet stream procesorov 2 304×

Základná doska

Socket Intel 1200

Disk

Kapacita úložiska 1 000 GB (1 TB)
SSD Kapacita 1 000 GB (1 TB)

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Wi-Fi

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Midi Tower

Zdroj

Zdroj 500 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 32 GB
Frekvencia pamäte 3 000 MHz
Typ pamäte DDR4

Produktový rad

Rad počítača Alza Individual
Kód:  ALZI24600
Produktové číslo:  ALZI24600

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14