Obnoviť stránku

ALYSSA ASHLEY Musk EdT 100 ml

20,17 €

ALYSSA ASHLEY Musk EdT 100 ml

Ak ste zvyknutí na vôňu, ktorá je vhodná pre mužov aj ženy, odporučíme vám toaletnú vodu Alyssa Ashley. Toaletná voda Alyssa Ashley prináša revolúciu vo svete vôní. Nenechajte sa ovládať stereotypným delením podľa rodu. Táto vôňa podčiarkuje osobitý štýl mužov aj jedinečný šarm žien. Impozantná škála drevitých tónov je základom sofistikovanej, tajomnej a zmyselnej vône. Sviežosť, sila, jemnosť a presvedčivá výdrž patria k jej hlavným prednostiam. Siahnite po toaletnej vode Alyssa Ashley, ktorá napovie o vašej osobnosti viac, než by ste si vôbec dokázali predstaviť.

Zásadné prednosti toaletnej vody ALYSSA ASHLEY Musk EdT 100 ml

  • Toaletná voda Alyssa Ashley je obľúbená medzi mužmi aj ženami
  • Hlavnú zložku charakterizuje drevitá kombinácia vonných tónov
  • Môžete sa tešiť na vôňu americké toaletnej vody Alyssa Ashley
  • Objem flakónu je 100 ml
  • Užite si naplno túto vôňu, nech už sa vydáte kamkoľvek

Toaletná voda Alyssa Ashley sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Zlepšite si svoju náladu pomocou príjemnej vône toaletnej vody Alyssa Ashley. Hlavná drevitá vôňa vás zaujme svojím netypickým výberom ingrediencií. Nápaditý flakón americké toaletnej vody Alyssa Ashley podporí vaše sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. Jej objem dosahuje 100 ml. Táto toaletná voda bola prispôsobená na bežné dni aj slávnostnejšie večery. Odprevadí vás na prvé rande, oslavu u priateľov alebo pracovnú schôdzku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Určenie

Určenie Unisex

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC945
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0652685706038

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14