Obnoviť stránku

Alum Multifunkčný Styler na vlasy 5 v 1

3,0 2 hodnotení
Novinka
16,01 €

Alum Multifunkčný Styler na vlasy 5 v 1

Zachcelo sa vám romantických alebo ležérnych vĺn? Kulma na vlasy Alum má nenahraditeľnú úlohu v živote tých žien, ktoré rady experimentujú s vlasmi a milujú, keď si môžu vyčarovať prirodzený účes plný krásnych lokní doma aj na cestách. Inovatívny povrch kulmy na vlasy je vyrobený z keramiky, ktorá zaručuje šetrné ošetrenie vlasových vlákien a súčasne ich pri kulmovaní uhladzuje. Poteší vás tiež krátký čas rozohrievania prístroja, Alum Multifunkčný Styler na vlasy 5 v 1 je už počas 30 s pripravená pracovať, minimalizuje tak čas potrebný na úpravu vášho účesu. Aby bol výsledný efekt čo najlepší, je dôležité navoliť ideálnu teplotu podľa aktuálnej kondície a typu vlasov. Jemným vlasom postačuje nižšia teplota, zatiaľ čo husté, ťažké vlasy si žiadajú teploty vyššie.

Kulma na vlasy Alum Multifunkčný Styler na vlasy 5 v 1 ...
Kulma na vlasy Alum Multifunkčný Styler na vlasy 5 v 1 ...
  • Kvalitný materiál: Keramika
  • Počet teplôt: 3
  • Kulma sa nahrieva 30 s
  • Prívodný kábel má dĺžku 1,6 m

Bezpečná práca s kulmou na vlasy Alum Multifunkčný Styler na vlasy 5 v 1

Ku komfortnému používaniu je prispôsobený aj kábel so svojou mierou 1,6 m, umožňuje teda dostatočnú voľnosť pohybu. Vašu pozornosť priláka aj elegantný dizajn, ktorý z prístroja robí štýlový doplnok každej kúpeľne.

Kulma na vlasy Alum Multifunkčný Styler na vlasy 5 v 1 ...

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 30 s
Príkon 1 000 W
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 1,6 m

Farba

Farba Ružová, Sivá
Kód:  MBaaa1459
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18