Obnoviť stránku

ALTERNA Caviar 3-minute Shine Boost 150 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALTERNA Caviar 3-minute Shine Boost 150 ml

ALTERNA Caviar 3-minute Shine Boost

Maska na vlasy ALTERNA Caviar 3-minute Shine Boost patrí do radu kozmetických prípravkov určených pre starostlivosť o vlasy. Je to produkt určený pre unavené a mdlé vlasy, ktorý revolučným spôsobom dodáva počas 3 minút ich prirodzený a zdravý lesk. Maska je vhodná pre vlasy prirodzené i farbené. Vlasom oživí farbu a dodá ním stratenú energiu. Vďaka svojej ľahkej textúre vlasy nezaťažuje, vlasy sú po aplikácii hodvábne ľahké a ľahko sa upravujú.

Výťažok z kaviáru, ktorý je obsiahnutý v maske, je bohatý na aminokyseliny a omega-3 mastné kyseliny, ktoré vyhladzujú vaše vlasy a zvyšujú jej lesk. Ďalšou zložkou v maske je výťažok z grapefruitu, ktorý má silný antioxidačný účinok, vlasy chráni pred negatívnym vplyvom okolitého prostredia, dodáva im vitalitu a lesk. Prípravok obsahuje aj rad vitamínov a to vitamín B5, ktorý ponúka vysoko regeneračný účinok pre poničené vlasy, a vitamíny A a C, ktoré zabraňujú ďalšiemu poškodeniu vlasov voľnými radikálmi. Táto luxusná maska ??poskytne vlasom tú najlepšiu starostlivosť a zároveň ich chráni pred poškodením. Doprajte svojim vlasom kvalitný prípravok a navráťte im pružnosť, silu, zamatovú hebkosť a žiarivý lesk.

Aktívne látky:

  • Výťažok z kaviáru - bohatý na aminokyseliny a omega-3 mastné kyseliny, ktoré vyhladzujú vlas a zvyšujú jeho lesk.
  • Výťažok z grapefruitu - má silný antioxidačný účinok. Vlasy chráni pred negatívnym vplyvom okolitého prostredia, dodáva im vitalitu a lesk
  • Vitamín B5 - ponúka vysoko regeneračné účinky pre zničené vlasy.
  • Vitamín A a C - zabraňujú poškodeniu vlasov, ktoré spôsobujú voľné radikály.


Typ vlasov:
Vhodné pre vlasov unavené a mdlé.
Použitie:
Aplikujte do umytých vlasov po jemnom odstráneniu nadbytočnej vody. Aplikáciu vykonajte od korienkov ku končekom. Nechajte pôsobiť 3-5 minút, potom vlasy opláchnite. Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku používajte 1 - 2-krát týždenne.
Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené
Kód:  KSVL2554

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01