Obnoviť stránku

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz AM/PM Starter Kit

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz AM/PM Starter Kit

Chcete docieliť hladký účes s dlhou výdržou? Vyskúšajte vlasovú kozmetiku pre ochranu vlasov Alterna v darčekovej súprave, ktorá obsahuje balzam na fúkanie vlasov a nočnú regeneračnú kúru. Táto dvojfázová starostlivosť sa stará o kučeravé, nepoddajné, hrubé a krepaté vlasy v noci, kedy perfektne vyživuje a vyhladzuje vlasové vlákna prostredníctvom nočnej vlasové kúry, a vo dne, kedy nastupuje druhá fáza starostlivosti v podobe balzamu na vlasy. Vaše vlasy tak budú chránené, vyživované a budú mať viditeľne hladší vzhľad až po dobu 72 hodín. Doprajte svojim nepoddajným vlasom špeciálnu starostlivosť Alterna Bamboo Smooth, budete príjemne prekvapení výsledkom!

Dôležité vlastnosti dvojfázovej starostlivosti:

  • Udržuje hydratáciu vnútri vlasov
  • Znižuje lámanie vlasov o 88 %
  • Chráni vlasy pred nežiaducimi účinkami tepelného stajlingu až do teploty 232 °C
  • Zaisťuje 3× hladší vzhľad vlasov ihneď po vyfúkaní až po dobu 72 hodín

Bamboo Smooth AM Anti-Frizz Daytime Smoothing Balm – balzam pre fúkanie vlasov (150 ml)

Denný uhladzujúci balzam pred fúkaním vlasov je ideálnym riešením starostlivosti o kučeravé, hrubé, nepoddajné a krepaté vlasy, ktoré vyžadujú účinné a dlhodobé riešenie. Balzam uhladzuje vlasovú kutikulu pomocou ochrannej bariéry zo živíc, táto bariéra udržuje vlhkosť vnútri vlasov. Predchádza tak lámaniu vlasov, ktoré zostávajú hladké, hydratované, nestrapkajú sa a sú prirodzene krásne. Balzam je druhým krokom dvojfázového systému starostlivosti Anti-Frizz Daytime/Overnight System, vďaka ktorému vám hladké vyfúkanie vydrží až 72 hodín. Pre hladký účes a dlhodobú ochranu vlasov používajte balzam Bamboo Smooth!

Aktívne látky:

  • SmoothSeal technológia – posilňuje, vyživuje a uhladzuje jednotlivé vlasové vlákna, chráni ich pred vzdušnou vlhkosťou

Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment – nočná regeneračná kúra (150 ml)

Nočná regeneračná vlasová kúra je prvým krokom dvojfázového systému starostlivosti Anti-Frizz Daytime/Overnight System, vďaka ktorému vám hladké vyfúkanie vydrží až 72 hodín. Intenzívne pôsobí počas spánku na každé vlasové vlákno, ošetruje ho, vyživuje a uhladzuje. Táto starostlivosť dokonale pripravuje vlasy na ranný stajling. Bambucké maslo, Kendi olej a proteíny vlasy vyživujú a regenerujú, vlasy sú viditeľne lesklejšie, mäkšie a hladšie. Chráňte svoje vlasy pred vzdušnou vlhkosťou a nežiaducimi účinkami tepelného stajlingu, doprajte vlasom nočnú regeneračný kúru!

Aktívne látky:

  • Bambucké maslo – vyživuje a regeneruje vlasové vlákna, vyhladzuje ich a zmäkčuje
  • Kendi olej – intenzívne vlasy ošetruje, pôsobí proti blednutiu farby a strate lesku
  • Proteíny – majú antioxidačné, výživné a reparačné účinky, dodávajú lesk
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Regenerácia

Objem

Objem 300 ml

Účinok

Účinok Regenerácia
Kód:  KSDS0861
Produktové číslo:  873509025382

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06