Obnoviť stránku

ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 30)

Príslušenstvo k tovaru

ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 30)

Pokiaľ jazdíte na svojom vozidle do práce aj na výlety, určite dobre viete, že zdravie je najdôležitejšie. Dámske nohavice na motorku ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 30) príkladne zjednotili funkčnosť a bezpečnosť a od počiatku upútajú svojím dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl Urban. Tieto kvalitne spracované moto nohavice prinášajú podstatnú ochranu pri páde na cestu, o čo sa postará vrchná vrstra materiálu denim a Textil.

ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 30) sú nohavice na motorku zaručujúce komfort aj bezpečie

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez potrebných chráničov na rizikových miestach trupu, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. A z toho dôvodu motorkárske nohavice ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 30) obsahujú vo výbave kvalitné chrániče kolien. Moto nohavice ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 30) možno obliekať behom všetkých ročných období. A k tomu navyše ich možno nosiť aj v práci, vyzerajú totiž ako džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto21033
Produktové číslo:  M111-65-30

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02