Obnoviť stránku

ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 29)

Príslušenstvo k tovaru

ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 29)

Ak chodíte na svojom vozidle do práce aj na výlety, spoľahlivo viete, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámske moto nohavice ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 29) dokonale zjednocujú bezpečie a ochranu a okamžite milo prekvapia vzhľadom každého, komu sa páči štýl Urban. Tieto výnimočne spracované moto nohavice zabezpečujú podstatnú ochranu pri pádoch, čo si primárne berie na starosti vonkajší materiál denim a Textil.

ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 29) sú nohavice na motorku, ktoré kombinujú pohodlie s bezpečnosťou

Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez dobrých chráničov na významných miestach tela, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. To je dôvod, prečo nohavice na motorku ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 29) obsahujú vo výbave chrániče na kĺboch kolien. Nohavice na motorku ALPINESTARS DAISY V2, dámske (tmavá modrá, veľkosť 29) oceníte ako v jari, tak aj v jedeni. Skvelý dojem potom utvára, že v nich môžete chodiť aj v práci, vyzerajú totiž ako džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto21032
Produktové číslo:  M111-65-29

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01