Obnoviť stránku

ALPINE UTE-92BT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALPINE UTE-92BT

Radi počúvate počas jazdy rádio alebo obľúbenú hudbu? Autorádio od popredného výrobcu ALPINE vám ponúkne bezkonkurenčný zážitok zo zvuku aj počas cestovania. Užite si vašich obľúbených interpretov v tej najlepšej kvalite. Skvelý prístroj s bluetooth prijímačom vyniká špičkovými technológiami, inovatívnymi funkciami a rozsiahlym systémom úprav zvuku. Zaujme vás sofistikovaným dizajnom v modernom čiernom vyhotovení. Vybrať si môžete z viac ako 150 000 odtieňov farieb pre podsvietenie tlačidiel a displeja. Intenzitu jasu ľahko nastavíte v piatich jednoduchých krokoch. Prispôsobte si vzhľad vášho rádia podľa aktuálnej nálady a nastavte si podsvietenie aj vlastnú úvodnú obrazovku, ktorá bude mať štýl!

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché ovládanie z volantu
  • Prispôsobené na jednoduchú inštaláciu do väčšiny vozidiel
  • Nastaviteľná úvodná obrazovka - možnosť použiť až 10 znakov
  • 3-pásmová výhybka na obmedzenie frekvencií
  • Možnosť prepojenia s Facebookom
  • Manuálne aj hlasové ovládanie cez váš inteligentný telefón (Android a iOS)
  • USB, AUX pripojenie a pokročilá funkcia Bluetooth

Rádio, ktoré si rozumie aj s vaším telefónom

Poteší vás tiež komfortné ovládanie rádia priamo na volante. Ak je váš automobil vybavený technológiou štart-stop, môžete rádio počúvať aj pri vypnutí motora na križovatke alebo v kolóne. Vďaka inteligentnej aplikácii Alpine TuneIt App môžete rádio ovládať pomocou vášho smartfónu. Pripojte svoj iPhone cez USB alebo telefón s Androidom cez bluetooth a nastavte si rozhranie zvuku, ktoré vám vyhovuje. Ak máte účet na Facebooku, rádio vás informuje o nových prijatých správach a udalostiach.

Vstavaný Bluetooth prináša množstvo výhod

Pokročilá funkcia Bluetooth vám umožní aktivovať handsfree hovory. Teraz môžete podržať aj prepnúť prichádzajúci hovor, automaticky aktualizovať zoznam a jednoducho vyhľadávať hudbu aj prehrávať vybrané skladby. Využiť môžete tiež hlasové ovládanie na vašom telefóne pre pohodlné prehrávanie hudby a vytáčanie telefónnych čísel. S aplikáciou App Direct si môžete navyše vyberať zo širokej škály internetových rádií a iných vysielacích služieb.

Maximalizuje váš zážitok z hudby

Autorádio ponúka technológiu BassEngine pre pokročilé nastavenie basov. Zvoľte si jednu zo šiestich úrovní, frekvenciu cut-off, Q faktor a nastavte subwoofer tak, aby ste dosiahli maximálnu kvalitu zvuku a tónovej rovnováhy. Jednou z predností je aj možnosť prepojenia s USB diskom. Samozrejmosťou je aj 3,5 mm jack na pripojenie MP3 prehrávača.

 

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika Bez mechaniky
Konektory USB, AUX/Line IN

Výbava a funkcie

Výbava Bluetooth
Vlastnosti RDS, Odnímateľný predný panel
Funkcie Podpora Apple zariadení, Podpora Android zariadení, Ekvalizér
Podporované formáty MP3, FLAC, AAC, WMA

Rádio

Tunery FM

Výkon

Výkon zosilňovača 4×50 W

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Šírka 178 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 161,5 mm

Balenie

Súčasť balenia Mikrofón, Diaľkové ovládanie
Kód:  JZ122a4
Produktové číslo:  UTE-92BT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16