Obnoviť stránku

ALPHANOVA BIO Šampon proti všiam 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALPHANOVA BIO Šampon proti všiam 200 ml

Šampón proti všiam od značky Alphanova je spoľahlivý pomocník v boji proti všiam. Či už vaše dieťa vši má, alebo sa len vyskytli v škôlke či škole, šampón sa o to postará. Prírodné a jemné zloženie s éterickými olejmi z levandule a s výťažkom z tea tree a geránie je vhodné na každodenné použitie a je účinné proti týmto nežiaducim parazitom a hnidám. BIO Šampon Zéropou od ALPHANOVA nielen vyhubí vši, ale aj šetrne vymýva z vlasov nečistoty. Nevysušuje ani nedráždi pokožku a navyše obsahuje výťažok z bavlníka, šťavu z Aloe Vera alebo bisabolol, ktoré zaisťujú hydratáciu a zjemňujú vlasy. 

Kľúčové vlastnosti BIO šampónu proti všiam Zéropou ALPHANOVA, 200 ml

  • BIO Šampon od ALPHANOVA intenzívne bojuje proti všiam a hnidám
  • Prírodné a jemné zloženie s éterickými olejmi z levandule a s výťažkom z tea tree a geránie
  • Šetrne vymýva z vlasov nečistoty
  • Šampón Zéropou Alphanova nevysušuje ani nedráždi pokožku
  • Výťažok z bavlníka, šťava z Aloe Vera a bisabolol zaisťujú hydratáciu a zjemňujú vlasy

Použitie:
Šampón naneste na mokré vlasy, vmasírujte do pokožky a nechajte 10 minút pôsobiť. Potom prečešte hrebeňom a starostlivo opláchnite.
 

Zloženie:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract1), Lavandula Angustifolia Flower Water1), Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citrus Limon Peel Extract, Parfum, Pelargonium Gravelones flower Oil1), Saccharum Officinarum Extract, Geraniol, Cymbopogon Martini Oil1), Lactic Acid, Lavandula Officinalis Flower Oil1), Malic Acid, Linalool, Citronellol, Bisabolol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil1), Limonene, gossypium herbaceum extract1), Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

1) Ekologické poľnohospodárstvo


Kód:  KSVL4109
Produktové číslo:  3760075070557

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11