Obnoviť stránku

ALMI Mini Adult 12 kg

Garancia najlepšej ceny
75,90 €

ALMI Mini Adult 12 kg

Granule pre psy ALMI

Super prémiové granule ALMI pre všetkých dospelých psov malých plemien

Granule ALMI Mini Adult sú navrhnuté s ohľadom na konkrétne potreby psov menších plemien. Každá z ľahko stráviteľných granúl obsahuje optimálnu výživu. Dôležitou zložkou je morská riasa kelpa s certifikáciou A.N ProDen®, ktorá pomáha udržiavať zdravé zuby a ďasná. Psie granule obsahujú kvalitné rybie a hovädzie mäso, čím je zaistený prísun živočíšnych bielkovín spolu s kľúčovými vitamínmi a minerálmi. Krmivo ALMI Mini Adult je určené všetkým plemenám s normálnou aktivitou.

Granule pre psy ALMI

Pre všetky plemená

Granule pre psy ALMI

Vyvážené zloženie

Granule pre psy ALMI

Dobre stráviteľné granule

Granule pre psy ALMI

Účinná starostlivosť o zuby psov

Granule pre psy ALMI

Zdravé a bezpečné

Granule pre psov ALMI Mini Adult

Kľúčové vlastnosti granúl ALMI Mini Adult 12 kg

  • Super prémiové krmivo pre dospelé psy malých plemien
  • Vhodné pre psy s normálnou aktivitou
  • Psie granule obsahujú rybie aj hovädzie mäso na zabezpečenie dostatočného množstva živočíšnych bielkovín
  • Vyvážené zloženie dodá psom všetko potrebné
  • Ľahko stráviteľné granule pre psov
  • Klinicky preukázaný účinok na zdravie zubov
  • Morská riasa kelpa rozpúšťa zubný kameň a bráni jeho usadzovaniu
  • Bezlepková receptúra
  • Každá granula má veľkosť 10 mm
Granule pre psov ALMI

Granule pre psov s premyslenou receptúrou obsahujú kvalitné suroviny

Výrobca si dal s vývojom a výrobou granúl ALMI naozaj záležať, aby zaistil, že váš pes dostane všetko potrebné, a to prostredníctvom kvalitných surovín v ľahko stráviteľnej forme. Granule pre psov ALMI Mini Adult boli navrhnuté tak, aby dodali šteňatám psov stredne veľkých plemien dostatok bielkovín, sacharidov, vitamínov a minerálov. Dokonca v nich nájdete rozmarínový extrakt, ktorý pôsobí protizápalovo a má antioxidačné účinky. Veľkou výhodou je však prítomnosť morskej riasy kelpy. Tá predstavuje efektívne riešenie pre zdravie úst a zubov vášho štvornohého kamaráta.

Granule pre psov ALMI

Morská riasa ProDen PlaqueOff®

Morská riasa kelpa obsahuje vysoké množstvo jódu na správnu funkciu štítnej žľazy. Navyše prispieva k redukcii zubného povlaku a prispieva k redukcii zápachu. 
Granule pre psov ALMI

Rybie mäso

Čerstvé rybie mäso je veľmi cenené pre svoju stráviteľnosť a vysoký obsah bielkovín aj množstvo ďalších dôležitých živín – B12, D a minerálne látky, ako sú draslík, selén a fosfor. Rybie mäso je tiež zdrojom omega-3 mastných kyselín.
Granule pre psov ALMI

Hovädzie mäso

Psy potrebujú kvalitné bielkoviny, ktoré sa im v granulách dostanú aj vďaka obsahu čerstvého hovädzieho mäsa. To navyše obsahuje vitamíny B12, B6, železo, zinok a selén. Preto granule ALMI pomáhajú budovať a udržiavať imunitu vášho psa. 
Granule pre psov ALMI

Ryža

V granulách je obsiahnutá ryža na lepšiu stráviteľnosť. Preto môžu krmivo ALMI konzumovať aj psy, ktoré majú citlivý žalúdok alebo trpia alergiou na lepok. Ryža navyše obsahuje dôležité minerály a vitamíny.
Granule pre psov ALMI

Rozmarínový extrakt

Rozmarín má protizápalové a antioxidačné účinky. Navyše podporuje trávenie a obmedzuje nadúvanie. Jeho extrakt v granulách ALMI taktiež funguje ako prírodný konzervačný prostriedok. 
Granule pre psov ALMI

Zloženie preukázateľne podporujúce zdravie psieho chrupu

V granulách ALMI je obsiahnutá morská riasa Kelpa, ktorá je zbieraná na škandinávskom pobreží. Tá má pozitívny vplyv na zdravie psích zubov, čo bolo klinicky preukázané. Psie zuby sú po 3 až 8-týždňovom užívaní viditeľne belšie a čistejšie. Tieto účinky navyše pretrvávajú počas celej doby kŕmenia.

Kŕmny návod ku granulám ALMI

Kŕmna dávka uvedená na obale granúl ALMI Mini Adult je iba orientačná. Musíte teda počítať s individuálnymi potrebami svojho psa. Preto je nevyhnutné pri kŕmení zohľadniť momentálnu kondíciu psa, jeho pohybovú aktivitu, zdravotný stav a teplotu prostredia. Skrmujte zvlhčené alebo v suchom stave. Súčasne s kŕmením vždy zaistite dostatok čerstvej vody.

Zloženie

Mäso (čerstvé rybie mäso 21,6 %, dehydrované hovädzie mäso 20%, čerstvé hovädzie mäso 11,2%, dehydrované rybie mäso 4 %), ryža, hrášok, hydinový tuk, sušená jablčná dužina, repná vláknina, hydrolyzovaný rybí proteín 3%, kvasnice, lososový olej, minerálne látky Ascophyllum Nodosum (Kelpa) PlaqueOff 0,25%, brusnica, glukosamín, chondroitín sulfát, Yucca schidigera. Analytické zložky: 28 % hrubých bielkovín, hrubé oleje a tuky 14%, 3 % hrubej vlákniny, hrubý popol 5,5%, vápnika 1 %, fosfor 0,74%.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Hovädzia, Rybia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 12 kg
Počet kusov v súprave 1 ks

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah tukov 14 %
Druh obilniny Biela ryža
Druh použitých tukov Hydinový
Druh použitého oleja Lososový
Špecifiká zloženia Hypoalergénne

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 28 %
Obsah tuku 14 %
Hrubá vláknina 3 %
Hrubý popol 5,5 %
Vápnik 1 %
Fosfor 0,74 %
Kód:  KRMP1831
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595237035052

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07