Obnoviť stránku

Allview Viva H1001 LTE Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Allview Viva H1001 LTE Black

Tablet Viva H1001 LTE od spoločnosti Allview sa pýši 10" obrazovkou s HD rozlíšením, bohatou výbavou, veľkokapacitnou batériou a to všetko za veľmi rozumnú cenu. Je určený pre všetkých používateľov, ktorí chcú mať svoje dáta, a vďaka zabudovanému 4G LTE modulu aj rýchly internet, kdekoľvek na dosah ruky. Jeho prednosťou je jednoduché použitie v každodennom živote a priateľské používateľské rozhranie Google Android 5.1.

Kľúčové vlastnosti

  • 10,1" obrazovka a kompaktné rozmery na ľahké prenášanie
  • Zabudovaný 4G LTE modul umožní pripojenie na internet takmer kdekoľvek
  • Štvorjadrový procesor a 1 GB operačnej pamäť
  • Procesor zvládne všetky bežné činnosti
  • Skvelý operačný systém Android 5.1
  • Batéria s kapacitou 6000 mAh (výdrž až 8 hodín aktívneho používania)

Bleskurýchly internet

Základným stavebným kameňom pre Viva H1001 je štvorjadrový procesor s taktom 1 GHz a spracovanie grafiky má na starosti čip Mali T720. Prostredníctvom zabudovaného LTE modulu a WiFi 802.11 b/g/n navyše môžete mať radosť z internetu aj na cestách. Nechýba GPS modul, stereo reproduktory, 5 Mpx fotoaparát s automatickým doostrovaním, ani predná kamera na videohovory a zhotovovanie selfie. Hospodárenie s energiou tabletu je ľahšie s prednastavenými voľbami. Smart Power automaticky upravuje niektoré prevádzkové parametre, aby predĺžila dobu použitie tabletu, zatiaľ čo s Custom Power môžete nastaviť vlastné úrovne jasu obrazovky, vypnutie aplikácií bežiacich na pozadí alebo vypnutie niektorých funkcií. 

Vylepšené prostredie Androidu

Android 5.1 posúva výkon systému na dosiaľ nepoznanú úroveň. Zlepšuje dotykové ovládanie a optimalizuje operačnú pamäť, takže práca s tabletom je teraz rýchlejšia a prednejšia než predtým. To sa priaznivo podpíše na bezproblémovom používaní, či už budete prechádzať webové stránky, počúvať hudbu alebo hrať hry. Súčasťou systému je Google Play, knižnica s tisíckami hier a kreatívnych aplikácií všetkého druhu zadarmo aj platených.

 
Kód:  ALL5010a1b
Produktové číslo:  TABAVVIH1001LBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01